Poszukiwany architekt wnętrz - styl skandynawski (18) Witam serdecznie, Poszukuję architekta, który pomógłby mi zaprojektować... sopocianka parkiet (1) poszukuje osoby do cyklinowania parkietu, znacie może kogoś dobrego? jakie są... Mania pranie dywanów (5) Jaki płyn albo proszek możecie polecić do prania dywanów? Na rynku jest tyle... agataaa
nnt. poszukuje malarza (5) Dziewczyny, zawsze mozna na Was liczyc wiec moze i tym razem pomozecie, zanim... Caroca nnt. Wymiana okien (5) Znacie kogoś, kto poprawi spartaczoną robotę po wymianie okien? Okna były... Anka_Gda zabudowa wnęki (24) Gdzie warto wykonać zabudowę wnęki? Może jakieś sprawdzone firmy? A może... ja1983 remont Witomino (1) witam szukam fachowca który znalazłby czas na wyremontowanie jednego... Kasia Wymiana drzwi zewnętrznych (6) Czy ktoś może zarekomendować firmę,która wymieni drzwi i jest przy tym... megi713 Cieśla budowlany potrzebny info: tel.501128631 (1) Poszukuję cieśli budowlanego do złożenia wiaty z drewna 65m2, praca od zaraz.... Piotr Graffiti (1) Witam, poszukuję twórców graffiti do pomalowania prywatnego żłobka. WIelkość... Przemo Stolarz lub zdolny montażysta mebli do zabudów w Gdańsku (1) Mam do zrobienia meble kuchenne, 2 szafy i jeszcze kilka elementów zabudowy.... Gdańsk Poszukuję firmy, która zaprojektuje i wykona meble kuchenne. (45) Witam,poszukuję firmy , która zaprojektuje i wykona meble do mojej kuchni.... ania3m potrzebuje kogos do remontu tanio (11) poszukuje osoby do remontu lazienki, polozenia kafelek w kuchni podloga +... animma blaty do kuchni (4) witam szukam dobrego wykonawcy blatów granitowych do kuchni może ktoś ma... grześ Gdzie zrobić wizualizację elewacji? (3) witam czy możecie mi polecić firmę która zrobi mi wizualizacje elewacji domu... huanita szukam fachowca do pomocy przy remoncie mieszkania, pruszcz gdanski od stycznia (13) jak wyzej olcia princessa 1 stolarz z okolic wejherowa,redy,rumi (4) dziewczyny czy znacie dobrego slotarza, ktory nie zadrze ze mnie zbyt duzo... ola ŻYWICA EPOKSYDOWA PODŁOGA (1) Witam :) poszukuję firmy z trójmiasta lub okolic zajmującej się kładzeniem... sabiii Remont (3) Poszukuję ekipy remontowej do postawienia ścianek działowych z płyt k/g oraz... piotr77 czyszczenie dywanu (25) Mam nadzieję, że skoro forumowiczki wykazują się taka aktywnościa, to... konwaliowa