Szukam ekipy do wykończeniówki na cito (5) Na cito poszukuję ekipy od wykończeniówki - wylanie fragmentu posadzki,... nikagda taniej wziąść sprzątaczke (1) wyjdzie zdecydowanie taniej wziąść kobietę do pomocy z ogłoszenia Jolall GDZIE NAJLEPIEJ KREDYT Z DOPŁATĄ?? (1) witam mam pytanie czy ktoś brał już kredyt w programie Rodzina na Swoim i... RafalR
Projekt domu mieszko - (5) Witam , zakochałam się w tym domu, czy ktoś wie gdzie mozna w naszych... nitusia25 drzwi zewnętrzne z montażem (1) Muszę wymienić drzwi wejściowe. Chciałbym jakieś dobre antywłamaniowe. Kogo... Mario kafelkarza poszukuje - tanio - od zaraz (9) poszukuje fachowca - kafelkarza taniego; prosze o namiary i ceny za metr... karin POSZUKUJE OSOBE KTORA ZNA SIE NA VIDEODOMOFONY (2) POMOCY dodo7405 montaż baneru (1) witam, czy ktoś się orientuje ile może kosztować montaż baneru reklamowego... BB Tapicera do wykonania narożnika z trójmiasta poszukuje!!!!!! (2) Witam.Poszukuje tapicera do wykonania narożnika.Wszystkie dostępne w sieci... Ewa 31 szukam kierownika budowy z uprawnieniami gazowymi (1) Witam, szukam kierownika budowy z uprawnieniami gazowymi, żeby mógł... bikej Montaż drzwiczek dla psa w drzwiach balkonowych (2) Chciałabym zamontować drzwiczki dla psa, aby mógł wychodzić sobie na balkon,... Kostkap demontaż kaloryfera (2) Poszukuję fachowca do demontażu kaloryfera wraz z skróceniem rur... maja Ocieplenie plastikowych okien (2) Szukam osoby/ekipy , która skoryguje mi źle zamontowane ( niedocieplone) okna... Justyna czy znajde kogoś do zacierania siatki?? (1) jak w temacie oczywiście zależy mi na cenie, więc może polecicie kogoś... knudi szukam fachowca do położenia drewnianych podłóg (3) mam do wykończenia spory metraż w domu,zależy mi na fachowym... doka wyburzenie ściany działowej-jaki koszt (6) Witam. Mam malutkie mieszkanie i chciałabym zyskać choć troszkę więcej... katka POSZUKUJE KOGOŚ KTO WE WRZEŚNIU POMALUJE MI KLATKĘ W KAMIENICY (3) Jesli macie jakieś namiary - prosze o kontakt 501436616 akmka Cekolowanie mieszkania w stanie deweloperskim (2) Poszukuję ekipy do cekolowania mieszkania metodą maszynową na październik.... ilp100 firma mer-bud? opinie? (1) czy to solidna firma i mozna zaufac? zainteresowanyh Szafka łazienkowa (3) Szukam kogoś, kto wykona mi na wymiar szafkę pod umywalkę. Tel. 660-516-210 asela