montażmebli (3) witam, pilnie zlecę montaż kuchni z ikei, wraz z podłączeniem sprzętu agd,... AB renowacja starych mebli (4) Czy ktoś z Was zna osobę (tanią i solidną), która zajmuje się renowacją... Przemek panele,kafle,scianki k-g,cekolowanie,malowanie i inne,niedrogo-Gdańsk (1) polecam,na terenie Gdańska,504-389-474,solidnie i uczciwie. remonty
cyklinowanie - koszt i oferta (4) szukam fachowca, który wycyklinuje podłogę - parkiet dębowy, surowy,nigdy nie... wmp zabudowana szafa (3) Chciałem sięgnąć opinii o firmie Indeco Trójmiasto co ma siedzibę w Galerii... ferdek Czyszczenie dywanów, wykładzin - poszukuje. (8) Witam, Poszukuje sprawdzonej osoby działającej na terenie Gdyni... a. stolarz meble kuchenne (9) Witam moze ktoś z Was zna dobrego i nie drogiego stolarza , chce zrobic... ania Remont-sufity podwieszane potrzebny fachowiec-pilne (10) Witam, Pilnie potrzebuję namiary na uczciwego solidnego fachowca, który... Becik27 poszukuje osoby montującej banery (4) poszukuje osoby do montowania banerów, stałe zlecenia nie jest wymagany... adpeople Solidni/uczciwy serwis chłodziarko-zamrażarek! (1) Dzień dobry! Czy ktoś z Państwa poleci mi solidny (uczciwy) serwis/fachowca z... Gralka1 SZKLARZ - poszukuję solidnej firmy. (1) Witam, Mam małą łazienkę na poddaszu, w której chcę zrobić kabinę... GBK Podłoga drewniana- jaki koszt całkowity (legarki, listwy, montaż, itp.) (4) Witam, czy ktoś z Was orientuje się jaki jest koszt całkowity wykonania... Monika nnt Remont łazienki (2) Kto ostatnio robił remont łazienki i ile płacił za robocizne ? Tak... x-ellka WYMIANA OKIEN (1) Jak wygląda kwestia wymiany okien? Długo trzeba czekać na zgode konserwatora?... Mieszczka OKNA - STAROGARD GDAŃSKI i okolice (1) Witam, Proszę o namiary na producenów okien w Starogardzie Gdańskim lub... Anna Firma, która zechce zająć się wykonaniem jednego mebla... (6) Mam niewielki "duży" pokój w związku z czym każdy cm jest na wagę... larisa28 G-Tech Instalacje Marek Skiba (1) Pośzukuję opini na temat tej firmy. www G-Tech Instalacje Marek Skiba (1) Poszukuję opini o tej firmie. Dziękuję. abiks Cekolowanie ścian (13) Poszukuję dobrego i niedrogiego fachowca do cekolowania i oszlifowania ścian... Gdynianin zmiana usytuowania kominu wentylacyjnego w kuchni (1) Witam, Jesteśmy na etapie zalewania stropu (za kilka dni). Zastanawiam... Anna