schody wewnętrzne-wykonanie (1) poszukuje wykonawcy schodów na poddasze,chodzi o sam wyrób do samodzielnego... emodrzew Projektowanie ogrodu (1) Czy możecie mi powiedzieć w jakiej cenie mniej więcej jest zrobienie projektu... Marta J. obudowa kominka (2) witam, czy ktos moze polecic firme ktora wykona obudowe kominka? Sam wklad... makuszka
zabudowa balkonu (1) Właśnie wybieram firmę zabudowującą. Dostałam ulotkę Kogutek- okna. Zna ktoś... inka5 pomiar akustyczny-mieszkanie prywatne (4) Poszukuję firmy która wykona badanie akustyczne w budynku wielorodzinnym... kaja Ile za malowanie? (9) Prosze o informację jakich granicach kształtuje sie koszt malowania za metr... MajowaMaja Azbest (1) Witam, poszukuję firmy która posiada odpowiednie certyfikaty oraz uprawnienia... ... Szkło hartowane do kuchni - poszuję wykonawcy z Trójmiasta (3) Witam serdecznie W najbliższym czasie będę urządzać kuchnię i chciałbym... E. CZY KOMUŚ ZAMIENIONO EKSPRES LUB COKOLWIEK W SERWISIE ELDOM NA UL RADUŃSKIEJ 23 (1) PODMIENIONO MI EKSPRES !!!!!!! DWA MIESIĄCE TEMU ODDAŁAM EKSPRES SAECO DO... BOZENA szukam stolarza (8) wiem, ze było juz nie raz, ale moze coś nowego. potrzebuje zrobić 2 pawlacze... pala01 hydraulik- fachowiec (2) witam, czy ktoś może polecić hydraulika znającego się na swojej pracy? Ważne... Patrycja wywóz starych desek u kogo zamowic (5) J/w znajomi zrobili remont podłogi potrzebują kogoś z transportem kto... Sara-03 dom projekty (4) Pytanko.duzo z was budoje domy z jakich studi projektowych lub architektow... krzysztof.gd poszukuje speca od zainstalowania anteny wzmacniającej zasięg GSM (1) poszukuje speca od anten który umiałby doradzić jaką antene itd żeby wzmocnić... dartka nnt. Gdzie i ile za takie schody? (23) Może któraś z forumek się orientuje. Potrzebuję namiarów na speca od... bogosiaa cekolowanie i malowanie (4) Szukam rzetelnego fachowca do cekolowania i malowania małej kuchni i... lena Poszukuje kogoś kto zaprojketuje mi cukiwernie kawiarnie, na już wybranych kolorach i wyposażeniu (2) jak wyzej, szukam kogos kto zaprojektuje mi 3 wersje w programie... olciaprincessa schody drewniane (1) Witam, poszukuję stolarza do wykonania drewnianych schodów. Szukam kogoś z... adriane OKNA drewniane regulacja - fachowiec (1) szukam kogos do regulacji drewnianych okien kontakt gg 3029269 mjakmama Szukam dobrego fachowca do cekolowania, malowania, ocieplenie poddasza (8) Szukam dobrego, rzetelnego fachowca do cekolowania, malowania, ocieplenie... monia12345