Vectra

Telewizja kablowa Dostawcy internetu

Gdynia, al. Zwycięstwa 253

Banda chamskich oszustów (2) Początek był ok, ale po jakimś czasie... internet zrywa kilka razy dziennie... Paweł Podpisuje się pod wszystkim zlymi opiniami (3) W lutym namówiono mnie telefonicznie (pół godziny przekonywania)na promocję... Lidia Ostrzegam wszystkich przed wyborem tego operatora (2) Ciągłe awarie bez dokładnej informacji, co powoduje, że czlowiek w kółko... olutek1975@wp.pl
Uwaga ma Vectrę (2) Już po rozwodzie z ta pseudo firma,lecz to nie koniec przygód a mianowicie... Janek (...) (2) Co innego usłyszysz od konsultanta vectry co innego w tzw. regulaminie.... Witek Podłe draństwo (2) Od kilku dni zostałem pozbawiony przez Vectrę sygnału telewizyjnego... klient Byla, bardzo niezadowolona klientka (2) Niestety moje doswiadczenia z firma Vectra sa tragiczne.O tyle o ile w miare... Edyta jak najdalej od firmy VECTRA (2) Witam, Firma Vectra naraziła mnie na ponoszenie podwójnych kosztów... Małgorzata montaż usług Vectra (2) W związku z koniecznością zmiany operatora, zgłosił się terenowy pracownik... Maria Szreder Porażka! (9) Jestem porażona brakiem profesjonalizmu tej firmy. W związku z tym, że... Joanna Internet z Vectry to porażka. (2) W miejscowości Wejherowo awarie zdarzają się stosunkowo często. Posiadając... zawiedziony abonent Vectra kupiła EiA Zalewscy i Biallnet (5) Po Telepiascie vectra kupiła EiA Zalewscy, oraz Biallnet bedzie taki sam syf... vector ponieżej dna i metra mułu (4) Ja to chyba nawet nie zacznę otrzymywać usług o tej firmy. BOK w Gdyni... marcin Profesjonalni... oszuści !! (3) Firma Vectra to najgorszy dostawca internetu w trójmieście!! Regularne... mini Odradzam - nie traktuja klienta powaznie (3) Wlasnie zdecydowalem sie zakonczyc wspolprace. po tygodniu braku internetu i... niezadowolony Trzy awarie w tyg., Nowy Port bez Internetu od godziny 23 dnia 14.03.2015 (2) to żenujące w dzisiejszych czasach tak długo czekać na usunięcie awarii, w... Piotr Opieszałość konsultantów Vectry w oddziale Gdańsk (2) Tydzień temu 18.03 przekazałem do Vectry prośbę o zmianę danych do FV.... Piotr Vectra nie posaida systemu informującego o wystapieniu awarii (6) Vectra nie posiada systemu informującego o wystąpieniu awarii - taką... Piotr Vectra Gdańsk Nowy Port (3) trzy awarie w tyg. jedna 2x4h i jedna 8h Piotr Vectra - jesli problem wystapił w PT po 20 to problem bedzie rozwiązywany dopiero w PON i potrafi dot. całego bloku (1) Vectra - jeśli problem wystąpił w PT po 20 to problem będzie rozwiązywany... Piotr