Vectra

Telewizja kablowa Dostawcy internetu

Gdynia, al. Zwycięstwa 253

Żenujący układ programowy (2) Żenada. Od 10 kwietnia zmienili układ programowy. Zabrali 15 dobrych... andgold Bardzo słaba obsługa (1) Szczerze odradzam korzystania z usług tej firmy. Oferta bardzo słaba, obsługa... Tomasz Nie polacam (1) Fatalna obsługa zgłoszeń serwisiowych. 10 dni czekam na usunięcie awarii... Vectra - nie polecam
Skandal !!!!! (1) Firma nie powinna istnieć na rynku : internetu nie miałam przez 5 dni, mimo... Ola Nie polecam (1) Mam same kłopoty Infolinia nie potrafi podać sensownych odpowiedzi, a czeka... Whitch NiE polecam!!!. Firma nie powinna istnieć na rynku!!! (2) Nie polecam nawet wrogowi! Obsługa fatalna. Po rozwiązaniu umowy, po czterech... Agata WYSTRZEGAJCIE SIĘ TEGO OPERATORA!!!!!!! (1) W styczniu popełniłem ten błąd i podpisałem umowę z tymi nieudacznikami!... ZAWIEDZIONY UŻYTKOWNIK Dramat (1) Jak tylko jest możliwość proszę wybierajcie inne sieci kablowe - co z tego,... Klient Vectry - jeszcze 20 miesi r w - opinia (1) obsługa techniczna vektry to totalne dno , piec razy dzwoniłem na info linie... r w odradzam każdemu (1) Tiwis został przejęty przez Vectrę. Stanowczo odradzam skorzystanie z ich... Paweł były klient (2) Po rozwiązaniu umowy z Ich winy - nadal naliczają opłaty zamiast zwrócić... Były klient kuriozum (1) Chciiałem skorzystać z usług Vectry, ale od mało sympatycznej pani na... jacek