Piosenka na "pierwszy taniec" (39) Dziewczyny, czy wybrałyście już piosenkę na tzw "pierwszy taniec"? aanunia25 jakie balony (12) Mam może błahe pytanie, ale zastanawiam się nad kolorami balonów na naszą... just lista slubujacych forumowiczow w roku 2005 (4) justys 27 sierpien justys
Poprawiny-czy robicie? (33) Urzadzamy wesele w restauracji hotelowej, wiec poprawin nie ma w pakiecie... Oliwka123 Targi ślubne w Klifie? (17) Ktoś coś słyszał o targach w Klifie? W radiu coś mówili ale włączyłam na... Belle nauki przedmałżeńskie - sopot (2) czy ktoś chodzi na nauki w sopocie?? sonya a gdzie po ślubie Pomocy !!!!!!!!!!! (13) Jakie macie pomysły co po weselu? czy z rodzicami , a może sami . Moja mama... głucha suknia z farage - czy to naprawdę takie ryzyko? (27) Cześć Dziewczyny! Jak na pannę młodą przystało zawitalam do każdego (no... niezdecydowana orkiestra "energia" (3) Czy ktoś może słyszał coś pozytywnego o zespole muzycznym "energia" just Do Kasi (1) moglabyS mi podac numer telefonu do tej makijaZystki.Czy ona jeżdzi po domach... just Poradnia Rodzinna na Czarnej (3) Drogie Forumowiczki :o) na nauki przedmałżeńskie chodzimy do kocioła na... Ana kurs tanca (6) jakis czas temu pojawil sie watek dot. kursow tanca przed slubem. Nie moge... elajza Cosmopolitan Virtual (7) Kochaniutkie ! Czy słyszałyście o tym programie komputerkowy Cosmopolitan V.... SaLmA dylematy z sukienkami (25) mierzyłam dzis suknie w Agnes, których za Chiny nie moge znaleźć na necie (na... quirin bez welonu - a oczepiny? (13) Mam pytanie zwłaszcza do tych z Was, które na ślubie nie zamierzają mieć... Kasia11 Do Eweliny D. (1) Cześć :) Pisałaś w moim poprzednim poście o sensownym fotografie. Jeszcze raz... sisi TVN - wlasnie leci program o kursach przedmalzenskich (46) to tak w temacie slubu :-) elajza problem świadkowej (28) Moja świadkowa zapytała mnie ostatnio czy musi sie dopasować ubiorem ze... quirin Gwiazda Morza w Sopocie 23.04.2005 (1) Czy ktoś z Was bierze ślub w tym kościele? Gala grawer na obrączkach (1) Cześć Słonka!!! Bedziecie grawerować od spodu Swoje obrączki?!!! jeżeli tak... Monia