jaka zaliczka??? (31) nie wiem czy juz poruszalyscie ten temat?? jka zaliczke wplacilyscie... sabra Czy będziecie miały torebkę .. (30) No własnie Dziewuszki jak w temacie. Czy będziecie mieły torebkę na weselu... Kawa Hotel Królewski - proszę o opinie (8) Witam! Macie jakieś doswiadczenie z Hotelem Krolewskim na Ołowiance w... rar
torty... (19) nie moglam znalezc watku o ciastach, dziewczyny jakie torty... sabra dorozka (6) kto wie gdzie wynajac dorozke na wesele ???????????prosze o kontakt na email... kinia2025 Gdzie kupić bukiet z Kalle? (18) I w jakich miesiącach są w kwiaciarniach? ile kosztuja? mila29 zaangażowanie facetów? (16) hejka!! mam pytanie czy wasi mężczyźni angażują się w przygotowania do ślubu... ania23 Niebieska piosenka mp3 (4) Niebieska piosenka mp3 jjhghg weselna integracja obu rodzin (22) Zauwazylam, ze wspolne przyjecie nie zawsze zbliza obie strony; od panny i... Misio koronka na szyję (14) Dziewczyny, widzialyscie moze gdzies w trójmiejscie koronkową obróżke na... Czerwcowa Panna Młoda Gorset + dodatki (7) Dziewczyny poradzcie mi!! Będęmiała gorset "zawiązywany" na szyi (chyba... Aleks nauki przedślubne w Trójmieście (1) Witajcie! Polecam wszystkim narzeczonym nauki przedmałżeńskie w Matemblewie.... Marza zielona papuga - pilne! (12) ostatnio nie miałam szczescia do tego tematu, ale próbuje jeszcze raz bo do... nita9 różowe kwiatki (16) Cześć Forumowiczki! Wklejacie tu dużo bardzo fajnych zdjątek! A macie może... gunia różowe buciki (22) Hej Słonka!!! Co myślicie o różowych butach do sukni ecrue?? Oczywiście nie... Monia walentynki;) (5) cos milego :))) od samego rana, bo juz chyba spicie co?;) cos_milego:) jestdobrze suknia dla mamy (31) Szukam czegoś z naszych rodzimych stron, sukienek, garsonek, bo moja mamusia... Witch bukieciki (3) hej dziewczyny! mam problem z doborem bukietu. chcialabym niewielki... martunka jubiler w Rumii?? (10) Cześć. Czy macie jakies doświadczenia lub znacie opinie na temat jubilera w... basbo Co planujecie po weselu?? (25) Co planujecie po weselu??Podróż poślubna??Piszcie jakie macie plany. olenka80