Wynajme

Witam poszukuje kawalerki w baninie prosze o jakies namiary gdzie szukac ogloszen 500064636
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wynajme

A malo masz kurnikow w baninie,nie trzeba szukac tylko dobry kredyt I juz,tylko zostaw sobie co na remont gdy miesiac pomieszkasz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ile w was złości i nienawiści, ludzie kupują to na co ich stać i nie uważam, aby domy szeregowe 70 metrowe były czymś złym.. No chyba że was wszystkich stać na nie wiadomo jak wypasione i wielkie chaty.. Żenadą jest nasmiewac się z innych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Baninie nie ma kawalerek
Chyba że buda dla psa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Są za to ogromne domy (75m)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

hehe dobre oni się tak dowartościowują kupując mieszkanie 75 m mówia ,że dom kupili
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

swoją drogą, warto by było wyjaśnić dlaczego deweloperzy sprzedając de facto mieszkania w szeregu, sprzedają je jako domy..? zapewne jest tutaj jakiś haczyk z bonusem dla dewelopera, który chętnie poznam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

to tylko chiński "chłyt martekingowy". W akcie notarialnym wpisuje się jasno że kupują lokal mieszkalny i udział w gruncie. Ale dom brzmi bardziej dumnie :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja pier..... pajace z Banina śmieją się sami z siebie ....kupili a teraz się śmieją z tego co kupili . Śmieją się i przeklinają Biedre a lecą do niej i pchają się łokciami ..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

188.146.236.* a Ty kim jesteś? wyjmij słomę ze skarpety bo uwiera pajacu.

nie bardzo rozumiem. Nazwałem praktyki marketingowe sprzedających "domy" i w związku z tym mam słomę i jestem pajacem? Otóż nie słomy nie mam a na pajaca za duży jestem i dzieci się boją :)

Ale co Ciebie uwiera, że tak nerwowo reagujesz?

Jak to co..... rodzynki, wiadomo gdzie.

Rafał 91.221.214. Jaka nienawiśc i złość. Ludzie rzeczy po imieniu nazywają. Dom 70 m? chłopie Tobie się cos pomyliło chyba. Mieszkanie w szeregu 70 m to rozumiem ale nie nazywajcie tego domem. Dowartościowywanie sie w ten sposób wywołuje u ludzi śmiech. Każdy mieszka gdzie lubi ale bez przesady z tymi określeniami .

Bez przesady z tym czepianiem się nazewnictwa :). Jak rodzice nazywają swoją córkę księżniczką, to też się próbują dowartościować, bo chcieliby być rodziną królewską? Domem przecież może być dla kogoś kawalerka albo mieszkanie 2-pokojowe i wcale ten ktoś nie musi się dowartościować, tylko to miejsce jest jego domem :D Definicja ze słownika:

dom
1. «budynek przeznaczony na mieszkania lub zakłady pracy»
2. «mieszkanie lub pomieszczenie, w którym się mieszka»
3. «rodzina, domownicy; też: mieszkanie wraz z jego mieszkańcami»
4. «ogół spraw związanych z rodziną i gospodarstwem»
5. «ród, rodzina, dynastia»
6. «miejsce, z którego ktoś pochodzi»
7. «instytucja społeczna lub usługowa, mieszcząca się zwykle w oddzielnym lokalu lub budynku; też: budynek, w którym się ona znajduje»
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie masz co tłumaczyć tym ludziom na forum bo oni i tak swoje nawet jak im słownik pokażesz to oni i tak lepiej wiedzą po prostu ci ludzie lubią walczyć z klawiaturą i tak przed komputerem czują się dowartościowani bo tylko tle mogą :-) Pozdrawiam normalnych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Nowy proboszcz (12 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...