Maria - opinia (1) Pani doktor ma ludzkie podejscie do czlowieka i zawsze udziela wlasciwych... Maria MAMA - opinia (1) BARDZO MIŁA PANI DOKTOR . PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO DZIECKA.POLECAM WSZYSTKIM. MAMA Go - opinia (1) Serdecznie polecam tego lekarza,nie pozostawia bez odpowiedzi, indywidualnie... Go
Madzik - opinia (1) Rzetelny lekarz, ktory nie boi sie wyzwań ( w sensie zawodowym).... Madzik Laboratorium (1) bez zadnych komplikacji pobrana została krew od mojej 6-miesiecznej córci,... Ania Laboratorium (1) bez zadnych komplikacji pobrana została krew od mojej 6-miesiecznej córci,... Ania Kiepsko bo brak Konkurencji (1) Przychodnia teoretycznie świadczy usługi bardzo kompleksowo i nawet nie... Mcz Do Słomińskiego trzeba sią przyzwyczaić (1) Ale nie zgadzam się z opinią że to zły lekarz. Na pewno nie umie rozmawiać z... jolam MI - opinia (1) BADANIA USG SA WIARYGODNE MI Wnętrze i sprzęt robią wrażenie, panie w recepcji bardzo miłe (1) i pan doktor profesjonalista, ale... jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się wejść... oleg szczerze polecam (1) Dr prowadził moją dość trudną ciążę, przeprowadził cięcię ceraskie około 1,5... A. Monika - opinia (1) Wreszcie znalazłam stomatologa, z którego usług będę korzystała na stałe.... Monika nareszcie normalny lekarz (1) polecam Kasia POLI - opinia (1) Sama przychodnia jest nawet nawet tylko lekarze nie zbyt fajni tak jak... POLI Malgorzata Marczak-Gutowska (1) Rewelacyjna!!!Pani Malgorzata Marczak-Gutowska jest bardzo mila i... Darek Podziękowanie (1) Przez 12 dni przebywałam w waszym szpitalu na Oddziale Chorób... Danuta nie warto czekać na wizytę! (1) zdecydowanie nie polecam dr Chrostowskiej. gdy otworzyły się drzwi gabinetu... Ola Dr. Grzegorz Jańczewski (1) Lekarz który do każdej pacjentki podchodzi indywidualnie. Dużo mówi i... Ania Wrażenia z wizytu ;-) (1) Potwierdzam Pani doktor jest naprawdę świetna, jest miła, uśmiechnięta i... Magda ktos , na kogo mozna zawsze liczyć .... (1) ilekroć zwracam sie do niego z prosba o pomoc w kłopotach zdrowotnych mojej... aga