bez komentarza... (1) Dr Kiełkowski lekarz który ma podejście do pacjentki bezosobowe,... była pacjentka... Fajna i zgrabna. (1) Szybko i bez komplikacji postawiła mnie na nogi, a do tego, fajna, bez... Prezes gorąco polecam :) (1) Naprawdę fantastyczna lekarka! W tym momencie chyba najlepszy położnik w... Agata
niesympatyczna kobieta (1) Polecono mi ją jako dobrego ginekologa i ....... bardzo się zawiodłam.... Kamila BARDZO MIŁO I FACHOWO (1) Cudowny, przemiły człowiek z fachowym podejsciem do sprawy. Gorąco polecamy,... Aśka i Iga Był to lekarz z powołania (1) żona Gdyby nie charakter... (1) Diagnoza bezbłędna, leczenie skuteczne, ale... Pan Doktor traktuje rodziców... Beata L. po co wasnie, po co klotnie.. (1) Zamiast opisywac wszystkie swoje zale na necie wystarczy po prostu... ciezarna bardzo zła jakość usługi (1) długi czas oczekiwania, cztery dni... zły dobór soczewek, nie dbają o... dziadek Nie wyobrażam sobie innego miejsca by leczyć zęby (1) Chodzę już do dr Komorowskiego kilka lat i jestem zachwycona. Szkoda, że... Malinka JA RóWNIEż POLECAM (1) Wszyscy wiemy że leczenie się w dzisejszej dobie jest okropnie trudne... D>K> o rej telefonicznym!!! (1) Ludzie do kogo wy maciwe pretensje ze nie mozna sie dodzwonic do swissmedu.... duszek KATASTROFA!!! (1) Lux Med jednym słowem to katastrofa. Nie polecam nikomu. Lekarze "słabi", a... jankeska Bzrdzo miły człowiek i super specjalista (1) wcześniejsi lekarze nie wyłapali nieprawidłowości u mojej córeczki, na... Mama Uli dawne dzieje (1) tak ostatnio sobie wspominalem kolibki,wszedlem na trojmiasto a tu prosze... igor nie polecam (1) Zgadzam się z przedmówcą pani doktor nie ma pojecia o leczeniu . niestety... matka Lux med jest oki (1) Korzystam z usług tej kliniki już od 3 lat i złego słowa na nia nie powiem,... Beata Polecam (1) Jestem pacjentką doktora od kiedy zaszlam w ciaze, polecila mi go kolezanka,... Anna Super. (1) Pelen profesjonalizm. Marek mi nie pomogla (1) Ile osob - tyle opinii. Przez 2 lata leczenia sie bylam zadowolona i ufalam... Leniwiec