Z całego serca polecam panią dr Agnieszkę Kowalewską. Po raz pierwszy poczułam, że trafiłam do lekarza, który naprawdę chce pomóc i kompleksowo podchodzi do pacjentki. Już na pierwszej wizycie pani doktor przeprowadziła bardzo dokładny wywiad i od razu wzbudziła moje zaufanie. Przyszłam z problemem bolesnych stosunków, z którym zmagałam się od 1,5 roku. Wcześniej chodziłam od lekarza do lekarza. Jedni kazali ćwiczyć i być cierpliwą, inni przepisywali maści czy globulki, które nic nie pomagały. Zaczęłam tracić nadzieję. Pani doktor jako pierwsza potraktowała mnie poważnie, wysłuchała wszystkich objawów, postawiła trafną diagnozę i zleciła dalszą diagnostykę. Dzięki temu po raz pierwszy poczułam realną poprawę, wręcz cud! Dodatkowo pani doktor spojrzała na mój stan zdrowia całościowo podczas USG zauważyła liczne pęcherzyki na jajnikach i zleciła badania hormonalne. Zwróciła też uwagę, że przy antykoncepcji hormonalnej powinnam regularnie robić USG piersi czego wcześniej nikt mi nie powiedział. Ma ogromną wiedzę, empatię i cierpliwość. Poświęca tyle czasu, ile potrzeba i wszystko spokojnie tłumaczy. Widać, że zależy jej na pacjentce jako człowieku, nie tylko przypadku medycznym.