kojec dla psów

Witam szuka producenta kojców dla psów Może ktoś mi kogoś poleci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kojec dla psów

Mam nadzieję, że ten kojec to takie awaryjne rozwiązanie, bo jeżeli pies miałby tam przebywać stałe, to bardzo proszę, aby porzucić myśl o posiadaniu żywego zwierzęcia.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nie nastałe psy będom przebywać tam tylko w nocy i w poże mojej nieobecności w domu co żadko się zdarza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Psiara Ty weź się puknij..
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

A to niby dlaczego kojec musi być rozwiązaniem awaryjnym.??? Są psy, które nie mogą być np w domu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gotowe kojce jako takie nie istniejà bo każdy musi stanàć w jakimś konretnym miejscu czyli kàty wymiary itd. Musisz złapać jakàś brygade ogulnobudowlanà i zastanowić sie nad podłożem wysokościà płotu-siatki dla twojego konkretnego psa i jego charakteru, najważniejsze żeby była tam buda ktòrà polubi i bédzie schronieniem do twego powrotu wtedy pies będzie wypoczęty i niezestresowany, lepiej nawet kupić budę wcześniej i oswoić zwierzaka z pozytywnà emocjà a potem przenieść do kojca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Nowy proboszcz (12 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....