moja rzęsistka obcięła mi rzęsy

Cześć! 3 tygodnie temu poszłam zrobić sobie rzęsy i to mnie męczy. Podczas mojej wizyty u lash tech zauważyłam, że obcina mi rzęsy, aby nadać im bardziej naturalny wygląd (chyba do blendowania). Wynik wyglądał bardzo naturalnie i byłem z niego zadowolony. Jednak nikt nigdy wcześniej nie obciął moich rzęs podczas procesu!

Teraz, gdy odpadają mi rzęsy, zauważyłam, jak krótkie są teraz moje rzęsy i nie jestem zbyt zadowolona! Mam już rzadką objętość rzęs, więc krótkie rzęsy nie są dobre.

Czy to co zrobiła jest normalne???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Straszne...

Cześć! 3 tygodnie temu poszłam zrobić sobie rzęsy i to mnie męczy. Podczas mojej wizyty u lash tech zauważyłam, że obcina mi rzęsy, aby nadać im bardziej naturalny wygląd (chyba do blendowania). Wynik wyglądał bardzo naturalnie i byłem z niego zadowolony. Jednak nikt nigdy wcześniej nie obciął moich rzęs podczas procesu!

Teraz, gdy odpadają mi rzęsy, zauważyłam, jak krótkie są teraz moje rzęsy i nie jestem zbyt zadowolona! Mam już rzadką objętość rzęs, więc krótkie rzęsy nie są dobre.

https://9apps.ooo/

I got this,..

nie to nie jest normalne i powinnas jej o tym powiedziec.. ale nie martw sie rzesy wypadna urosna nowe i wroci wszystko do normy. stosuje dobre odzywki

jakie odzywki? nie wystarczy olejek?

no to juz zalezy od organizmu :) na notino sa tanie odzywki z colistara np i sa faktycznie skuteczne

Inne tematy z forum

night club dla kobiet, streaptiz męski? (41 odpowiedzi)

Hej, czy jest gdzieś w trójmieście lub okolicach klub dla kobiet z męskim streaptizem. Chcę...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (91 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Szukam przyjaciela - GEJA :) (6 odpowiedzi)

Wiem że troche nietypowe ale... a nóż - widelec się znajdzie? :) Czemu akurat Geja? Bo przyjaźń...