makijaż ślubny

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
hej dziewczyny... jezeli macie jakikolwiek problem ze znalezieniem fajnej makijażystki polecam... polecam osobę, dzięki której 14.10.2006 poczulam się wyjątkowo i pięknie :) obawialam się, że z moją nietypową (albo też "typowo" nieciekawą - w moim mniemaniu) urodą będzie trudno cokolwiek wykombinować... a jak wiadomo ślub to ta uroczystość, na której chcesz być tą najpiękniejszą i żeby przyszły małżonek padł z wrażenia... dzięki Oli Wojtal to się udało :)))) dla zainteresowanych podam jej numer kontaktowy: 0511-431-699...
dziewczyna jest niesamowita... pozdrawiam... Olek :)
p.s. dodam, ze Ola jest mobilna i dojeżdża...

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: makijaż ślubny

moze jakieś zdjecie ?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak już będę w domu to spróbuję coś znaleźć, niestety nie mam zdjęć, które skupiają się na makijażu..., ale poszperam :)

olek a możesz wysłać mi e-meila z namiarami mój e-meil gabi.gda@interia.pl

mnie tez malowała ola na moim slubie:)rewelacja polecam:)!!!!!

jasne, że mogę.... mam do Oli telefon oraz adres mailowy...

Moge prosić o adres mailowy do p. Oli ?? :)

Pani Ola Wojtal praktycznie jest niewidoczna w sieci ;) a szkoda,bo miałaby pewnie zapchany kalendarz niemiłosiernie...
Makijaże pierwsza klasa,doświadczenie i profesjonalizm. Polecam i nie dziwię się,że klientki do niej wracają...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest widoczna wystarczająco jeśli ktoś poszuka tak jak się nazywa czyli Aleksandra Wojtal ;)
http://FB.com/awojtalmakeup
http://instagram.com/awojtalmakeup

co ciekawe widzę ,że poszła w stronę makijażu permanentnego :

https://m.olx.pl/oferta/makijaz-permanentny-makijaz-slubny-i-okazjonalny-takze-rumia-gdynia-CID619-IDzzBml.html

Także polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam Klaudię w z Gdyni Brow Beauty Bar! Pięknie maluje, moj makijaz trzymal sie caly wieczor i cala noc:) Klaudia malowala jeszcze moja mame i swiadkowa, wszyscy bardzo zadowoleni. Indywidualne podejscie a przy okazji cudowna atmosfera podczas wizyty:)

Patrycja

A czy Klaudia ma strone gdzie mozna obejrzec jej prace?

Ja za to polecam wizażystke Sara Laska Makeup. Nie maluje się na codzień i zależało mi na subtelnym makijażu z lekko mocniejszym podkreśleniem oka. Na próbnym super to wyszło.

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...