makijaż w Rumi

Temat dostępny też na forum: Wesele
Czy ktoś może polecić godną uwagi makijażystkę (z dojazdem do domu-najchętniej)??? Mieszkam w Rumi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: makijaż w Rumi

Witaj Doris:-)
Jeśli chciałabyś spotkać się ze mną na wykonanie makijażu próbnego u Ciebie w domu, to odpisz na ongeli@poczta.onet.pl. Skończyłam szkołę kosmetyczną, jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej, a hobbystycznie zajmuję się wizażem i głównie w tym kierunku mam zamiar podnosić swoje kwalifikacje. Do tej pory wykonywałam makijaże koleżankom, znajomym koleżanek, czy też mamom znajomych :-) Jak spodoba Ci się efekt "pokolorowania" Twojej twarzy na pierwszym spotkaniu, to myślę, że się jakoś dogadamy, a jeśli odrzucisz to co Ci zaproponuję, to "skulę ogonek pod siebie" i pójdę sobie;-) Pozdrawiam.
P.S. Jeśli zdecydujesz się odpisać, to zaznacz proszę o jaki makijaż chodzi (weselny, wieczorowy, fantazyjny...???)

czy pierwsze spotkanie kosztuje,jezeli tak to ile?masz wybor kosmetyków?jestem tez zainteresowana makijażem,moj adres - szaga18@interia.pl

Witaj Szaga :-)
Miło, że do mnie pukasz:-)
Za pierwsze spotkanie (próbny makijaż) "kasuje" 20 - 30zł.
Co do kosmetyków, to używam sprawdzonych rzeczy (cienie,szminki,tusze) + do tego korektor, podkłady, bazy pod cienie czy puder fixujący aby makijaż utrzymał się przez noc :)
Jak chcesz dogadać sie do do spotkania to mój numer 692 668 680.

Pozdrawiam

wielkie dzieki!
odezwe sie w czerwcu bo slub mam dopiero 14 sierpnia.robisz rezerwacje?

:))))
a ja mam tydzień po Tobie
21 sierpień

czyli towarzysza nam podobne emocje.moge Cię zapytac gdzie bedziesz slubowala?ja na Obluzu w Boboli. co z rezerwacją?pasuje Ci w tygodniu czy pracujesz?pozdrawiam

Witaj Szaga:-) ja mam ślub w Wejherowie w kościele św.Trojcy... cała "biba" będzie w Bolszewie w domu weselnym (???)
Na razie nie pracuje, jestem na etapie kończenia szkół, także jeżeli chodzi o spotkanie, to kwestia dogadania:-)
Pozdrawiam:-)

hej, pisze z gdanska czy znacie i możecie polecić panią do robienia makijazu slubnego z gdanska, przymorza dokładnie, ślub mam w czerwcu.Iza.

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (214 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...