maraton wejherowo troche inaczej ;)

byłem w Weju na maratonie rowerowym raz,w ostatnim swoim sezonie kiedy sie ścigałem i gdybym nadal to robił na pewno pojawiałbym się w każdym następnym sezonie :)

teraz inna okazja, organizator tych zawodów potrzebuje pomocy - info w linku :)

http://www.maratonypolskie.pl/mp_index.php?dzial=2&action=44&code=17172

ja pobiegnę, Was też zachęcam bo przyda sie "odwdzięczyć" za to co dla nas robi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: maraton wejherowo troche inaczej ;)

o cholera ! dzięki za info, co prawda kiepsko biegam, ale może chociaż przejdę ?

sprostowanie

Nie chcę osłabiać wyrażonych tu chęci pomocy bliźniemu niemniej pragnę sprostować - Leśny Rowerowy Maraton Wejherowski i Leśny Maraton Wejherowski (ostatni w październiku) to dwie różne imprezy. Więc pragnę wszystkich pocieszyć - z tego co wiem, organizator LRWM czuje się dobrze. Ale przecież nie o osobę tu chodzi tylko o szlachetną ideę

źródło :
RwM temat nr 2095 założony przez : "Wika"
wpis dodany: 10 listopada 2009, 14:27 przez "mit"

Re: sprostowanie

a to sorry :( myślałem ze chodzi o tego którego nie chodzi :P nie dotarłem do info które przytaczasz, szukałem w googlach takich źródeł jak maraton wejherowo/wejherowski, tzw. "czarna droga" bo na niej organizowane sa podobno te maratony i inne to wyniki powiazane byly z tym rowerowo-biegowym :P

sorry za wprowadzenie w błąd, ale ja i tak się pojawie ;)

Re: sprostowanie

tak czy siak
rowerzyści proszę się stawić

Inne tematy z forum

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...