materac gryka kokos-jak rozpoznac roznice i kiedy przelozyc na która strone?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
kiedy dziecko juz stoi wiem ze trzeba przelozyc ale na ktora strone ma byc? na kokos tak??czy sie myle?jak to odróznić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: materac gryka kokos-jak rozpoznac roznice i kiedy przelozyc na która strone?

Nie pamiętam która jest która ale najpierw powinno leżec na tej gładszej stronie a potem na tej takiej bardziej "grudkowej":)
Wydaje mi się więc że najpierw kokos a potem gryka:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: materac gryka kokos-jak rozpoznac roznice i kiedy przelozyc na która strone?

Asiula - dokładnie :-)
Mała c. - ja właśnie niedawno małej zmieniłam i teraz widac pod prześcieradłem takie jakby kwadraciki od materaca - to jest gryka - czuc takie ziarenka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najpierw kokos bo twardszy a później gryka (przy dotknięciu szeleszczące kuleczki)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to mam dobrze polozone:)dzieki

strona z gryką wygląda jakby była pikowana ;) szeleści i czuć ziarenka :)

kokos jest gładki :) i twardszy :) (dla noworodków i niemowlaków)

o kurcze,to ja musze przelozyc na druga strone;)

Inne tematy z forum

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Czy ktoś korzystał z pomocy psychoterapeuty? (63 odpowiedzi)

Czy ktoś korzystał z takiej pomocy i może polecić? Ja próbowałam dwa razy, u dwóch różnych osób,...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...