matka chrestna - bukiecik

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Chrzestna bukiecik
Dziewczyny, będę matką chrzestną. Jak zauważyłam na innych chrztach, matka chrzestna podczas ceremonii trzyma w dłoniach bukiecik. Czy znacie jakąś fajną kwiaciarnię w Gdańsku, w której zrobiliby mi taki fajny bukiecik na chrzest.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: matka chrestna - bukiecik

Polcia- każda kwiaciarnia Ci zrobi, jak tylko powiesz na jaką okazję.

nie wiem jak na chrzest ale my zawsze robimy bukiety w Madisonie - bardzo nam sie podobaja i wcale nie drogo..

ale ja nie chcę każdą kwiaciarkę, bo się wiele razy nacięłam na jakieś nylony, sztuczne plastikowe wstążki, świecidełka, plastikowe serduszka, w ogóle mi o to nie chodzi, strasznie mi się to nie podoba

chodzi mi o jakiś taki bukiecik inny, dopasowany do okoliczności, ale też zrobiony w naturalny sposób i z wyobraźnią

ooo właśnie słyszałam, że w Madisonie robią ładne i coś mi się kojarzy też że na Morenie jest taka alternatywna kwiaciarnia

w madisonie robia sliczne bukieciki, naprawde polecam

W Madisonie ile dni wcześniej zamawia się bukity? Ile tak płacicie za bukiet?

Polcia - a to bedzie chłopczyk czy dziewczynka?? Bo jak chłopczyk to mozesz mu zamówić taką mini przypinke do marynareczki lub spiworka - mój synek miał ze storczyka

Polcia, polecam ci kwiaciarnie alternatywne - żadnych brokatów, serduszek i plastikowych wstążek.
W Alternatywnej we Wrzeszczu (k.Manhattanu) zamawiałam wiązankę ślubną i stroiki na święta. Podobnie robią na Grobli

"Alternatywna" Kwiaciarnia
Gdańsk, ul. Partyzantów 6 /12, tel. 058 7612862

Mały Park - kwiaciarnia alternatywna
Gdańsk, Grobla IV/3
tel: 58 305-76-95

to chłopczyk, dzięki dziewczyny za pomysły

ta kwiaciarnia na Grobla IV super mi pasuje bo to bardzo blisko do kościoła św Mikołaja, a tam właśnie będzie chrzest :) dzięki wielkie

Inne tematy z forum

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (36 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

gdzie ksero na chełmie lub ujeścisku? (7 odpowiedzi)

Mieszkam tu od niedawna a pilnie potrzebuję skserować dokumenty medyczne,znacie jakiś punkt ksero...

przedszkole NR 27 W GDYNIA; MALUTKOWO opinie (25 odpowiedzi)

proszę o opinie tego przedszkola. szukamy fajnego przedszkola dla naszego dziecka...