mam dosc mieszane uczucia co do tej szkoly.poziom nauczania zalezy w duzej mierze od tego, na jakiego nauczyciela sie trafi.jestem na profilu matfizinf i moge powiedziec ze luz tak naprawde mam tylko z religia,niemickim,biologia,historia i wfem.trafilam na nauczycieli tych przedniotow na tyle wyrozumialych,zeby nie cisnac matfizow.poziom informatyki-bardzo niski. znajomi z innych szkol i profili tj biolchem czy human robia wiecej niz my ....co do matematyki zgodze sie z opinia ponizej-przed matura pani nie powtarza materialu tlyko robi jakies bezsensowne sprawdziany.na jej lekcjach nie mozna oczekiwac zrozumienia, czesto nie pozwala na poprawy co czasem jest potrzebne.co do fizyki to pani jej uczaca jest wymagajaca, ale tak naprawde nie potrafi uczyc.wielu uczniow ma przez to problemy z matura, nie zdaje do nastepnej klasy.najlepiej uczaca nauczyielka w tej szkole jest wg mnie pani uczaca chemii.znienawidzona przez wielu uczniow przez swoje wysokie wymagania,ale tak naprawde jest bardzo ale to bardzo w porzadku.ogółem-swietni znajomi,ale co do nauki spodziewalam sie troche wiecej