Auto serwis, jaki? PILNE

Szukam doświadczonego auto serwisu najlepiej na terenie Gdańska. Mam poważny problem z silnikiem w aucie więc sprawa jest poważna. Do tego autko muszę mieć zrobione za tydzień w całości bo wybieram się nim w trasę i musi być wszystko na ostatnio guzik domknięte. Gdzie najlepiej się kierować?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli chcesz szybko i profesjonalnie to ja bym ci polecam Ring. Tam nie powiedzą nie a znają się na rzeczy więc szybko uporają się z usterką. Ewentualnie możesz przez internet na ich stronie zarezerwować termin to ominą cię wszelkie kolejki :) Jak dla mnie serwis nr.1 w Gdańsku.

KRYPTOREKLAMA!!!!!!

Ring mechanicy ok ale szefostwo już nie, jak nie chcą robić czegoś to biorą ceny z sufitu.Wolą zrobić 5 aut z floty wv niż jednego np fiata.

W tydzień? W zależności co jest do roboty jeżeli trzeba pruć bebechy to niewykonalne - chyba że za odpowiednie pieniądze, jeżeli samo ściągnięcie czapy to może się udać.
Z dobrym mechanikiem to jak z każdym fachowcem, ciężko wbić się w termin bez kolejki, ale spróbuj u "Kowalczyk Szymon" na dźwigowej ze świecą szukać takiego mechanika, tani nie jest ale jeżeli chodzi o budowę silników to ze świecą szukać takiego fachowca.

http://www.futurum.net.pl
Mi naprawili a6 c6 z 2007r.-zatarty silnik przez pompę olejową

Inne tematy z forum

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (11 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...

gdzie kupic oc, oraz które najtańsze (41 odpowiedzi)

jakie polecacie oc? bede kupoał niedługo i chciałbym poronac opinie

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (38 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....