Wyjazd na mecz Polska-Szwecja,szukam jednej osoby,mile widziana Pani (1) Jest jeszce jedno miejsce wolne na wyjazd do Szwecji.Mecz Polska... jaro szukam pokoju do wynajęcia (1) Czy ktoś wie, gdzie można wynająć pokój dla 2 osób na dłuższy czas? Najlepiej... julia^ inna strona 3miasta (1) trójmiasto on/off, info o tym, co sie dzieje w mieście a o czym media piszą... mwww
Żegnajcie... (5) Dziś tj.6.0403 rozstałam się z Czatem Trójmieski.Są podody,po pierwsze:... Ulka pytanko z historii (2) Witam! Kiedyś słyszałem że gdzieś koło przed wojną, przygotowywali się do... samo Działa ANTYKLERYKALNA PARTIA POSTĘPU "RACJA" - wypowiedz się, oceń, dlaczego... (13) APP Racja dziła już w trójmieście. W Gdańsku spotkania odbywaję się w... Free Mind TRÓJMIASTO PRZECIWKO WOJNIE! (4) Kolejny, cotygodniowy przemarsz TRÓJMIASTO PRZECIWKO WOJNIE!. Zróbcie... RSA autohandel (1) czy ktos ma jakies doświadczenia z autokomisem "Autoswiat" w Gdańsku Oliwie?... danny przedszkole na ul. Słabego (1) Moja córka wkrótce zaczyna karierę przedszkolną w przedszkolu przy ul.... Ejka Archiwum prasowe (1) Czy jest pośród Was osoba mająca wykupiony dostęp do archiwum prasowego... linka noc poślubna (2) Prosimy o radę, w którym pensjonacie/hotelu moglibyśmy spędzić przytulnie noc... narzeczeni do jakiej szkoły po liceum?? (1) chcialabym doweidziec sie jakie macie opinie o studium policealnym ktore sa w... KOtek_miau Flirtujecie w internecie? (4) Czy zdarzył Wam się poważny internetowy flirt? Zastanawiam się, jakie są... Przytulanka bilard (4) Czy ktoś zna miejsce w Trójmieście gdzie można nauczyc się grać w bilard -... kasia bank Stropolski (1) Czy ktoś wie co się dzieje dalej w sprawie upadłego Banku Staropolskiego Piotr44 gdzie kupic rower miejski, taki z ''duszą'?' (3) poszukuję roweru damki,miejskiego, a nie bardzo wiem gdzie moglabym go... hanca prezydenti reszta do dymisii i pod sad (2) jakim prawem wyslali wojsko dziady wywrotowiec irak (2) jest wojna i niepotrzebnie ja Trójmiasto Przeciwko Wojnie! (5) W niedzielę 30.03.2003 o godzinie 13.00 w Gdańsku rozpocznie się kolejna... stop wojnie! maj (3) a ja proponuje się upic bo sesja za miesiąc i trochę ryba