Kupujący - ocena (1) Nie polecam pana Ostrowskiego jako partnera w biznesie, opowiada bzdury na... Kupujący Koszały - ocena (1) Najlepsi z najlepszych! Super obsługa, lokalizacja i przede wszystkim miejsce... Koszały Agnieszka - ocena (1) Nie polecam. Miałam problem z mechanizmem przesuwnym w oknie tarasowym. Pan... Agnieszka
Bunia - ocena (1) Miałam do sprzedania mieszkanie w centrum Gdyni. Stan techniczny był raczej... Bunia Lilianna - ocena (1) Wszystko na czas, ceny dobre :) Lilianna Czareek - ocena (1) Ekipa godna polecenia. Czareek Wiki - ocena (1) Miejsce w którym moje dziecko nauczyło się jeść. Korzystaliśmy również z... Wiki Magda - ocena (1) Kupiłam dzisiaj sukienkę na extra okazję. Nie lubię sukienek, ale przemiła... Magda Witek - ocena (1) Pani doktor po raz kolejny sprawiła że przestałem się bać wizyt u stomatolog.... Witek Agnieszka & Michał - ocena (1) Naszym doradcą w Pepper House byla Pani Karolina. Co tu dużo mówić, najlepszy... Agnieszka & Michał kamila - ocena (1) Przepyszna pizza jak we Włoszech kamila Kupująca - ocena (1) Firma ESEN Studio gwarantuje profesjonalną obsługę i pomoc w wyborze mebli.... Kupująca Mirosława Szczypiorowska - ocena (1) Sprzedałam mieszkanie z pomocą biura King Investment i to była jedna z... Mirosława Szczypiorowska Marek Cielecki - ocena (1) Świetna obsługa, profesjonalny miły kierowca. Marek Cielecki Zachwyceni dolnoślązacy - ocena (1) Serdeczność obsługi, wyśmienita beza+inne, dowcipne "zagajenia" właściciela... Zachwyceni dolnoślązacy Jakub Kurczakowski - ocena (1) Było niesamowicie, wszystko dopracowane, najlepsza bawialnia pod dachem w... Jakub Kurczakowski kris - ocena (1) Szkoła otwarta na ucznia, pomocna w problemach. Życzliwość kadry i dyrekcji.... kris Michał Karasiński - ocena (1) Uważam, że to bardzo dobrze działający lokalny operator. Mam usługi od 6 lat... Michał Karasiński Karolina - ocena (2) Adwokat Dominik Maniszewski to specjalista posiadający fachową wiedzę z... Karolina Kasia i Michał - ocena (2) Profesjonalna pomoc w sporze z bankiem dotyczącym kredytu we franku. Byliśmy... Kasia i Michał