Olga - ocena (1) Doktor Adam Żółtowski prowadził moje dwie ciąże. Jestem ogromnie wdzięczna,... Olga Michalina - ocena (1) Przepiękne apartamenty nad Motławą, bardzo dobrze mi się mieszkało, na pewno... Michalina Joanna K. - ocena (1) Gdyby to było Mam Talent, wcisnęłabym złoty przycisk! Za solidność, tempo,... Joanna K.
tomasz34ino - ocena (1) Auto dostaliśmy jako zastępcze z firmy MMCars w Gdańsku Obsługa i troska na... tomasz34ino Ania - ocena (1) Pragnę serdecznie podziękować oprometryście Panu Kamilowi za dokładny wywiad... Ania Paweł - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Kamilą Mieczkowską. Sprzedaż mieszkania... Paweł Patrycja Rożankowska - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Kamilą Mieczkowską. Transakcja wynajmu mieszkania... Patrycja Rożankowska Magda - ocena (1) Dziękuję za profesjonalne doradztwo kredytowe. Doceniam Pani zaangażowanie w... Magda Głodna - ocena (1) Słabo zimne jedzenie nie miła Pani która odbiera talerze Głodna K.K. - ocena (1) Miałem przyjemność zamówić rolety, markizę, bramę garażową, plisy okienne i... K.K. Monika - ocena (1) Od przekroczenia progu czujesz, że chcesz zostawić tu swojego malucha. Miłe... Monika Czas na zmianę - ocena (2) Chaos, nikt nic nie wie, wynagrodzenie bardzo wysokie mają w porównaniu do... Czas na zmianę Zadowolony - ocena (1) Polecam. Inny serwisant chciał połowę więcej za serwisu niz Pan z mecha tech.... Zadowolony arek - ocena (1) polecam panią Basię K.super położna ,zawsze ma czas,na wszystkie pytania... arek Marek - ocena (1) Chodziłem z żoną do szkoły rodzenia Radosne Narodziny do grupy prowadzonej... Marek Aleksandra - ocena (1) Pań taksówkarz zamówiony na Dworzec Główny w Gdyni na godz. 7.30 skasował za... Aleksandra Kamil - ocena (1) Polecam mega super Kamil Malwina - ocena (2) Bardzo dobrze zapowiadające się miejsce. Sushi bardzo dobrej jakości. Jeżeli... Malwina Daria - ocena (1) Jako klientka poszukująca mieszkania, miałam okazję współpracować z Panem... Daria Żaneta - ocena (1) Polecam serdecznie współpracę z panią Aleksandrą Nowak! Przez pół roku... Żaneta