Michał - ocena (1) Cieszę się,że trafiłem do Alfa Floors.Na wszystkie pytania i wątpliwości... Michał Adam - ocena (1) Wrażenie bardzo uczciwego warsztatu. Dobry kontakt, polecam Adam Kamil J. - ocena (1) Bezdyskusyjnie najlepsza firma zarządzająca najmem w Gdańsku. Szybko,... Kamil J.
Piotr - ocena (1) Chyba najlepszy punkt ze sprzętem i telefonami w Trójmieście. Bardzo miła i... Piotr Oskar - ocena (1) Pani Katarzyna Urbaczewska to profesjonalna i skuteczna agentka sprzedaż... Oskar Sophie - ocena (1) Bardzo polecam naukę jazdy z panem Łukaszem Sophie Sabina - ocena (1) Byłam na koloryzacji Air Touch w tym salonie i jestem absolutnie zachwycona!... Sabina Weronika - ocena (2) Miejsce bardzo klimatyczne, super obsługa, ogólnie mega miejscówka Weronika Maciej - ocena (2) Super jedzenie, bardzo miła i profesjonalna obsługa ( Mikael - super kelner. Maciej Martyna - ocena (2) Pyszne jedzenie, świetna obsługa , klimatyczne miejsce na mapie Trójmiasta .... Martyna Mateusz - ocena (1) Super sie uczyć w Akademii Prawa Jazdy. Jestem na etapie jazd i szczerze... Mateusz TEDI - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do szkolenia. Różnorodne i przejrzyste formy... TEDI Patrycja - ocena (1) Super przyjazne miejsce. Pani doktor bardzo profesjonalna . A co... Patrycja Pit - ocena (1) Pełen profesjonalizm na każdym etapie współpracy! Pani Malwina podeszła do... Pit Jadwiga - ocena (1) Współpracuję z FIK już od kilkunastu lat i nigdy nie rozważałam zmiany :-)... Jadwiga łukasz - ocena (1) Przestronny i nowoczesny klub. Stoły z najwyższej półki. Gra się świetnie w... łukasz Aleksandra - ocena (1) Biuro SPARK to zawsze szybka i rzetelna odpowiedź na nurtujące pytania... Aleksandra krzysztof - ocena (1) zgodnie z ustalonym terminem, dokładnie, solidnie miło polecam krzysztof Natalia - ocena (1) Pierwszy raz korzystałam z usług Agencji Partnerzy Nieruchomości i mogę ją... Natalia Nadia Honorata - ocena (1) bardzo polecam Emerent!! firma kompleksowo zajmuje się przygotowaniem... Nadia Honorata