Ola - ocena (2) Super szkoła rodzenia również online nie tylko dla osób z Trójmiasta Ola Marek K. - ocena (1) Witam polecam Biuro Pepper House Nieruchomości to bardzo rzetelny partner w... Marek K. Zoltán - ocena (1) Firma w trakcie wspólpracy potwierdzila swój profesjonalizm, zwracala uwage... Zoltán
Patrycja - ocena (1) Konkretne treści, przyjazny język, wszystko czego szukasz jest w zaufaj... Patrycja Agnieszka - ocena (1) Bardzo dziękuję Pani Agnieszce Nieliwockiej za pomoc w ubezpieczeniu mieszkania Agnieszka Sandra - ocena (1) Jestem zachwycona kolorem i podejściem Julii do klienta. Sandra Julia - ocena (1) Dziękuję bardzo za pomoc w sprawie alimentacyjnej! Wszystko przebiegło... Julia Anna - ocena (1) Mnóstwo cennej wiedzy! Panie potrafią uspokoić obawy przed pierwszym porodem.... Anna Edith - ocena (1) Korzystam online ze szkoły rodzenia i to jest jakiś sztos. Gdziekolwiek... Edith Asia - ocena (1) Wspaniała szkoła! Można się wiele nauczyć w przemiłej atmosferze, z... Asia Sylwia - ocena (1) Żałuję, że nie mieszkam w Trójmieście lub okolicy, żeby móc poznać zespół i... Sylwia Magda - ocena (1) Rozpoczęłam naukę języka hiszpańskiego od podstaw i jest super. Zajęcia... Magda Mieszko D. - ocena (1) Polecam ! Fachowość i dyspozycyjność . Mieszko D. Jianna - ocena (1) Doskonałe materiały szkoły rodzenia premium online. Chodziłam na zajęcia... Jianna KarolinaC91 - ocena (1) Rewelacyjne kursy, duża dawka wiedzi! Dla takich laików jak ja, to ogromne... KarolinaC91 Iza S. - ocena (1) Profesjonalnie!!! Pan Hubert jest dokładny szybki i bardzo pomocny. Iza S. Iwi - ocena (1) To już nie jest ta pizza w lutym byliśmy i jedliśmy przepyszną pizzę . Teraz... Iwi Dominika Letkiewicz - ocena (1) Pyszna pizza, fermentowane ciasto, nigdy takiego nie jadłam! Dominika Letkiewicz Margo - ocena (1) Dobra pizza, cienkie ciasto, dobre składniki. Do wyboru dużo pizz. Polecam Margo Olga - ocena (1) Gorąco Polecam! Profesjonalna obsługa sprzedazy nieruchomosci .Wszystko... Olga