Maja - ocena (2) Niestety, instalacja zrobiona przez pana Damiana osobiście, zaczęła syczeć.... Maja BylaUczennica - ocena (2) Nauczyciele nie nadają sie na pedagogów. nauczyciel geografii nic nie uczy a... BylaUczennica Adam W. - ocena (1) Firma WEIP to jedna z niewielu firm z ludzką twarzą. Pracują tam ludzie... Adam W.
Gabriela - ocena (1) Profesjonalne podejście i wiedza na temat rynku nieruchomości Mateusza... Gabriela Arek - ocena (1) Polecam Pana Rafała. Zajmował się obsługą transakcji sprzedaży mojego... Arek Ania K - ocena (1) Bardzo dziękuję pani Kindze Zając za opiekę i ogromne serce dla Kicka, 9... Ania K Tadek - ocena (1) Do przyjścia do tej restauracji sushi na Wrzeszczu skusiły mnie naprawdę... Tadek Mike - ocena (1) Bardzo dobre zestawy sushi, szczególnie polecam z tempurą. Jadłem również... Mike Piotr Wdowiński - ocena (1) Rzetelne biuro rachunkowe. Piotr Wdowiński Czesław Ławik - ocena (2) Polecam! Mój zderzak był w kiepskim stanie po spawaniu jest super. Fachowa i... Czesław Ławik Roman D. - ocena (1) Wzorowa pomoc w uzyskaniu numer NIE we współpracy z Traduce. polecam! Roman D. Damian - ocena (1) Świetna krawcowa w Kowalach. Zasłony skrócone równo i estetycznie. Na pewno... Damian Ada - ocena (1) Biuro rachunkowe na którym można polegać, służy radą gdy potrzeba i sugeruje... Ada Klaudia - ocena (1) Super miejsce. Świetnie bawiliśmy się ze znajomymi. Idealna salka na przyjęcie. Klaudia Wiktoria - ocena (1) Zdecydowanie polecam firmę nordhome jako zarządcę nieruchomości. Współpraca... Wiktoria VH - ocena (1) Najlepsza myjnia w Trójmieście VH Szymon - ocena (1) Profesjonalne leczenie, bardzo miła obsługa na recepcji:) Szymon Rutkowski - ocena (1) Okna Drutex i drzwi wejściowe. Doradztwo przy wyborze izolacji pomogło.... Rutkowski A - ocena (1) Brak reakcji na prośby lub zgłoszenia. Trzeba się przypominać wielokrotnie,... A Jan - ocena (1) Zależy Ci na profesjonalnej obsłudze, to jest to miejsce. Rewelacyjne... Jan