joasia - ocena (1) Nie byłam przekonana do korzystania z agencji, ale Agent Cisz szybko rozwiał... joasia Iza - ocena (1) Nie polecam.Utrudniony kontakt, brak skupienia i skuteczności. Iza Inwestsopot - ocena (1) W zeszłym tygodniu miałem przyjemność zakupić nieruchomość na starówce w... Inwestsopot
Karol - ocena (1) Pan Kevin przeprowadził całą transakcję bardzo sprawnie i bezpiecznie polecam. Karol Oskar K - ocena (1) Z całego serca polecam biuro ossa nieruchomości, a szczególnie pana Kevina... Oskar K Jakub - ocena (1) Polecam! Kompleksowa pomoc w sprzedaży mieszkania, do tego świetna atmosfera... Jakub Antoni - ocena (1) Polecam to za mało! Sprawa uratowana fachowcy od naprawdę trudnych spraw -... Antoni Aneta - ocena (1) Ciepłe, piękne, przyjazne miejsce Polecam Aneta Kamil - ocena (1) Serdecznie polecam usługi piercingu u Oli! Kamil Grzegorz - ocena (1) Brawo Wy!!! Świetna realizacja strony WWW, z której jestem dumny! Grzegorz Maria - ocena (1) Prawdziwe, bardzo smaczne lody. I co ważne, odpowiednio słodkie. Warto... Maria Patrycja - ocena (1) Jak ktoś jeszcze nie byl to zdecydowanie polecam. Najlepszy klimat Patrycja Beka - ocena (1) Dziękuję za pomoc w sprawie karnej. Zebrane dowody pomogły mi Beka Iwona - ocena (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Pani Katarzyna jest bardzo... Iwona stracony klient - ocena (1) sorry kwaśniak, ale musisz się bardziej postarać, po pierwsze większe kulki,... stracony klient Patka - ocena (1) Obsługa dramat. Brak ludzkiego podejścia do drugiego człowieka. Pozostaje... Patka Katarzyna - ocena (1) Serdecznie dziękuję za profesjonalną i pełną empatii pomoc w tak trudnym dla... Katarzyna Irenka - ocena (1) Profesjonalizm w pełnym zakresie: szybko, solidnie, a co najważniejsze-... Irenka Beata - ocena (1) Młoda, sympatyczna i profesjonalna obsługa. Beata Ania - ocena (1) Na takie właśnie miejsce mieszkańcy Moreny i okolic czekali. Idealny lokal by... Ania