Zenon - ocena (1) Bardzo dobry serwis. Na pewno wrócę ę Zenon Grzegorz - ocena (1) Polecam, profesjonalne podejście I zaangażowanie na wysokim poziomie. Grzegorz Elżbieta - ocena (1) Chciałabym bardzo podziękować personelowi z oddziału ginekologii na pierwszym... Elżbieta
Dorota - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę. Komunikacja z opiekunami wyjątkowa i bardzo... Dorota Krzysztof - ocena (1) Wczoraj zamawiałem u was dwa kebaby na wynos . Czekałem w lokalu bo się... Krzysztof Dorota - ocena (2) Z całego serca polecam pracownię Monika Monica w Gdyni! ️ Jestem absolutnie... Dorota Jacek - ocena (1) Najlepsze lody ever Jacek Marek - ocena (1) Najlepsze lody w Trójmieście, następne tak dobre to Kopenhaga stare miasto.... Marek Yelyzaveta - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Miałam ogromne szczęście trafić na... Yelyzaveta Piotr - ocena (1) Nigdzie w Gdańsku nie ma lepszych lodów. Piotr Pati - ocena (1) Z całego serca polecam mechanika Patryka jego podejście jest z pasji do tego... Pati Agata - ocena (1) polecam, profesjonalna obsługa, szybka reakcja, agencja naprawdę dba o klienta Agata Zuzanna WW - ocena (1) Współpraca z Panem Kazimierzem Nicińskim była bardzo owocna. Łatwo było mi z... Zuzanna WW Maciej Kozdryk - ocena (1) Pokaz niekompetencji. Najgorszy punkt sprzedaży i serwisu samochodów w jakim... Maciej Kozdryk Qba - ocena (1) Smaki dzieciństwa Qba Agnieszka - ocena (1) Profesjonalnie, odpowiedzialnie i sprawnie działająca firma rodzinna. Półtora... Agnieszka Sławomir - ocena (1) Serdecznie polecam Panią architekt Ewę! To prawdziwa profesjonalistka, która... Sławomir Wanda - ocena (1) Z pełną odpowiedzialnością Polecamy Pana Daniela ! Profesjonalne podejście do... Wanda BK - ocena (4) Wizerunek Kancelarii Butny w internecie może sprawiać wrażenie dużego... BK Kazimierz - ocena (1) Rewelacja smakow Kazimierz