Agnieszka - ocena (2) Pani Marieta wykazała sie pełnym profesjonalizmem, kompetencją oraz pełnym... Agnieszka Joanna - ocena (1) Konkretnie działamy w zakresie strony internetowej, dlatego napiszę też... Joanna Joanna - ocena (1) Uważam, że agencja Avocado jest najlepszym wyborem w Trójmieście. Z czystym... Joanna
Krzysztof - ocena (1) Świetna profesjonalna obsługa, precyzyjne porady, miłe podejście - bardzo... Krzysztof Inka - ocena (1) Panie bardzo pomocne. Wyjaśniły jak dbać o kurtkę z pierza. Usługa szybka i... Inka Emilia - ocena (1) Profesjonalna firma, szanująca klienta, przystępne ceny. Szczerze polecam! Emilia Wojciech Bartoszyński - ocena (1) Współpraca z Panem Mariuszem to czysta przyjemność i gwarancja sukcesu.... Wojciech Bartoszyński Barbara - ocena (1) Obsługa bardzo miła ,pieczywo bardzo dobre ,szkoda tylko że ,brak pieczywa... Barbara Ewa - ocena (1) Miła obsługa, świeże i smaczne wyroby, dostosowane do potrzeb klienta... Ewa Adam - ocena (1) Polecam Szybko, sprawnie i w terminie Adam Vladyslav Kaskun - ocena (1) Auto Szkoła osk znak to naprawdę świetne miejsce do nauki jazdy! Instruktor... Vladyslav Kaskun Anna - ocena (2) Jestem członkiem Zarządu Wspólnoty w Gdyni przy ul. Legionów 112 (budynek... Anna Wiktor - ocena (1) Usługa wykonana została starannie i bezbłędnie! Wiktor Marcin - ocena (1) masakra!!!! z pełną odpowiedzialnością bar jako substancję ludzką oceniam... Marcin Wiktor Tkacz - ocena (1) Projekt strony został wykonany skrupulatnie zgodnie z moimi wytycznymi, z... Wiktor Tkacz Zadowolona Matka - ocena (1) Moje dziecko przeżyło na zajęciach coś niesamowitego! To nie ja piszę opinie,... Zadowolona Matka Adam - ocena (1) Pierwszy kontakt bardzo pozytywny, konkretna informacja o stanie i przebiegu... Adam Aneta - ocena (2) Polecam! Przede wszystkim bardzo dobry stosunek jakości do ceny - a mam... Aneta Marek z Kwidzyna - ocena (2) Serdecznie polecam gabinet Dentico. Z gabinetu korzystam kilka lat, dzięki... Marek z Kwidzyna Zadowolona pacjentka - ocena (1) Świetny gabinet z cudowną atmosferą️leczenie na wysokim poziomie,podejście do... Zadowolona pacjentka