Robert - ocena (1) Polecam Burgery fast Fod na prawdę super dużo nieraz jeździmy z żoną ale fakt... Robert Zbigniew Sadowski - ocena (1) Stek z polędwicy palce lizać druga połówka zachwycona spaghetti carbonare... Zbigniew Sadowski Zbigniew Sadowski - ocena (1) Stek z polędwicy palce lizać druga połówka zachwycona spaghetti carbonare... Zbigniew Sadowski
Miłosz - ocena (1) Najlepsza firma. Polecam Miłosz Eryk - ocena (1) Dobrze zrobiona robota Eryk Damian Piotrowski - ocena (1) Usługa przebiegła pomyślnie, zamierzam wrócić po kolejne przekłucia! Damian Piotrowski Damian Piotrowski - ocena (1) Wszystko super! Damian Piotrowski Michał - ocena (2) Świetna współpraca! Pan Mirosław to prawdziwy profesjonalista - rzeczowy,... Michał Nauczycielka Anna - ocena (1) Gratulacje co dziennie świeże pieczywo jestem nauczycielem klasy w Gdańsku... Nauczycielka Anna Sławek - ocena (1) Bardzo dobry Burger. Mięsko dobrze wysmażone. Polecam Sławek Joanna - ocena (1) Jestem stałą klientką Baltic Cars. Samochody są zawsze sprawne, czyste i... Joanna Andrzej kaczmarczyk Grupa emerytów Gmina Zabierzów - ocena (1) Dzień dobry. Bardzo miło było nam poznać Panią przewodniczkę ktora nas... Andrzej kaczmarczyk Grupa e Piotr Z - ocena (1) Przepyszne lody produkowane tylko z naturalnych składników Piotr Z Krystyna - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z panią Ewą Czerwińską z biura Tyszkiewicz... Krystyna Michał R - ocena (1) Chciałem polecić biuro nieruchomości Tyszkiewicz a w szczególności jego dwóch... Michał R Daria - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Emilią. Od samego początku... Daria Rafał - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Agnieszką. Od lat pomaga mi w znalezieniu... Rafał Dominika W. - ocena (1) Współpraca z Panią Anną w zakresie doradztwa kredytowego przebiegała... Dominika W. Przemysław Jankowski - ocena (2) Miałem przyjemność współpracować z Panią Pauliną Miszkiel przy sprzedaży domu... Przemysław Jankowski Kinga - ocena (1) Jeszcze kilka miesięcy temu nie wierzyliśmy, że to się uda. Mieliśmy za sobą... Kinga