Joanna - ocena (1) Bardzo polecam Pana Jana do wszelkich problemów związanych z kominkiem. Już... Joanna Katarzyna - ocena (2) Biuro księgowe na najwyższym poziomie. Fachowa wiedza idzie w parze z... Katarzyna Oksana - ocena (1) Dzień dobry. Miałam kurs dziś w nocy. Kierowca nr 108 w garniturze,bardzo... Oksana
Roksana - ocena (1) Świetne miejsce Śliwka w kompot Gdańsk ma klimat, dobre jedzenie i jeszcze... Roksana Roksana - ocena (1) Świetne miejsce Śliwka w kompot Gdańsk ma klimat, dobre jedzenie i jeszcze... Roksana JD - ocena (1) Uprzejmie dziękuję za okazaną pomoc i realizację zlecenia zgodnie z prośbą... JD Tomasz - ocena (1) Zdecydowanie polecam z czystym sumieniem Tomasz Błażej Kacperczyk - ocena (1) VANA to restauracja, do której z przyjemnością wracam. Położona w Garnizonie... Błażej Kacperczyk Maja - ocena (1) Pan Mariusz to zdecydowanie najlepszy doradca finansowy jakiego było mi... Maja Błażej Kacperczyk - ocena (1) Timo Sushi we Wrzeszczu to prawdziwa perełka na kulinarnej mapie Gdańska.... Błażej Kacperczyk Błażej Kacperczyk - ocena (1) Timo Sushi w Matarni to miejsce, które zdecydowanie warto odwiedzić.... Błażej Kacperczyk Natalia - ocena (1) Było cudownie, dzieciaki zadowolone, a ja odetchnęłam z ulgą. Natalia Krzysztof R. - ocena (1) Polecam z całego serducha Krzysztof R. Władysława - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować pani Magdalenie Nitek- Tamioła, która... Władysława Tomasz Dabrowski - ocena (1) Najlepszy DJ i wodzirej jakiego moglibyście sobię wymarzyć. Wesele było... Tomasz Dabrowski Wiktor - ocena (2) Bardzo profesjonalnie, i szybko. Panowie bez problemu wynieśli ogromną sofę... Wiktor Anna - ocena (1) Jestem zachwycona! Wszystko poszło gładko Anna Tomasz i Marta Tomaszewscy - ocena (1) Profesjonalna i sympatyczna obsługa na każdym etapie transakcji zakupu... Tomasz i Marta Tomaszewscy Jan - ocena (1) Profesjonalna obsługa i wzorowy dobór części do mojego auta. Czesci które... Jan Patryk - ocena (1) Kasia Urbaczewska to agentka z prawdziwego zdarzenia. To jest chodzący... Patryk