Irena i Łukasz - ocena (1) Dziękujemy Pani Annie Michalskiej z biura Estatic Sp. z o.o. za pomoc w... Irena i Łukasz TK - ocena (2) Ap opinia Gorąco polecam. Fachowe doradztwo oraz wyczerpujące tłumaczenie... TK Niezadowolony klient - ocena (1) Roboty nie wykonane zgodnie ze sztuką budowlaną. Na zgłoszone usterki brak... Niezadowolony klient
Bernarda - ocena (1) Korzystałam w Gdyni z 3 różnych korporacji Taxi , city taxi jest the best ,... Bernarda Aga - ocena (1) Bardzo smaczne wyroby cukiernicze i zawsze świeże chrupiące pieczywo. Miała... Aga Klient - ocena (1) Nie mam żadnych obiekcji do usług firmy drawex. pani w biurze bardzo... Klient Maria - ocena (1) Atmosfera na kursie była super Maria Ewa Wenta Januszkiewicz - ocena (1) Baaardzo pozytywne wrażenie po odbytym szkoleniu. Niesamowita wiedza, ale... Ewa Wenta Januszkiewicz Lorent - ocena (1) Znakomity adwokat. Polecam panią Paulinę. Lorent Alicja - ocena (2) Jeśli szukacie instruktora, który Was nie będzie stresował to tylko Pan... Alicja PAWEŁ - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, szybko i sprawnie, cena też wydaje... PAWEŁ Ulyana Ceplin - ocena (1) Bardzo kompetentna firma.Wszystkie pracę wykonane ze starannością i w... Ulyana Ceplin Wioletta Dembska - ocena (1) Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, dostępne ceny .Polecam w 100% Wioletta Dembska Olga - ocena (1) Smacznie, zdrowo, niedrogo. Polecam Olga Zygzak - ocena (1) Panowie z firmy Holservice to Profesjonaliści przez duże P! Musiałem... Zygzak Michał & Monika - ocena (1) Z całego serca polecamy! ️ Świetny DJ, który wie, jak rozkręcić każdą... Michał & Monika Przemek - ocena (1) Zgrana ekipa wszystko poszło sprawnie. Przemek saszi - ocena (1) Wszystko w jak najlepszym porzadku! Ceny przystepne podobnie jak ceny uslug. saszi Paweł - ocena (1) Wizyta była w zasadzie przyjemnością, szybka diagnoza auta, naprawa i bez... Paweł Anna - ocena (1) Polecam serdecznie i z czystym sumieniem! Anna