Krystian - ocena (1) moja ulubiona piekarnia od lat przychodzę po oliwski ze słonecznikiem Krystian Dorota Tisler - ocena (1) Lekarz z dużą wiedzą a do tego bardzo bardzo miła, po wielu wizytach u innych... Dorota Tisler Donia - ocena (1) Kocham Panią Jolę Donia
Roman Wyroślak - ocena (2) Profesjonalna, miła i fachowa obsługa. Po kilku zabiegach odczuwam... Roman Wyroślak Maria Śmiałek - ocena (2) Bardzo, bardzo dobra rehabilitacja. Pan Szymon Marczuk super fachowiec.... Maria Śmiałek Oskar - ocena (1) Bardzo dobra i owocna współpraca! Oskar Iwona - ocena (1) Muszę podziękować pani która potrafiła przekonać mnie do zakupu prezentu dla... Iwona Marika - ocena (1) Naprawdę cudowna współpraca! Wszystko konkretnie oraz na czas co się ceni.... Marika Viktor - ocena (1) Pani Karolina najlepsza!! Znalazla mi oferte o 300zł tańsza niż w internecie Viktor Sylwia - ocena (2) Szkoła jak rozdmuchana bańka. Tylko otoczka zrobiona wokół szkoły a ogólnie... Sylwia Robert - ocena (1) unikać tej firmy Odradzam współpracy, gość niesłowny nie dotrzymuje terminów,... Robert Autor anonimowy - ocena (1) dziękuję pani Zuzannie za wzorową obsługę! Autor anonimowy Patryk - ocena (2) Jestem bardzo wdzięczny za pomoc w zakupie mojego wymarzonego mieszkania!... Patryk Anna - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam to biuro nieruchomości! Profesjonalne... Anna Mariola Kuczyńska - ocena (1) Profesjonalne szkolenia BHP. Można skorzystać z opcji online co jest bardzo... Mariola Kuczyńska Paweł - ocena (2) Korzystam z usług kancelarii od kilku lat i zawsze mogę liczyć na... Paweł Weronika Cissewska - ocena (2) Nasza współpraca z KPRMK trwa od kilku lat. Jesteśmy bardzo zadowoleni.... Weronika Cissewska Oliwia - ocena (1) Anna jest przecudowna! Ogromna wiedza, doświadczenie i atmosfera panująca w... Oliwia Wiktoria - ocena (1) Piękna willa, dopracowane dania i cudowna atmosfera. Dania bardzo nam... Wiktoria Anita Sz. - ocena (1) Polecam serdecznie wspólpracę z dr Hećmanem- sprawa zaopiekowana od poczatku... Anita Sz.