Magda - ocena (1) Bardzo profesjonalna jadą. Projekt od początku do końca z nadzorem. Polecsmz Magda Marek - ocena (1) Serdecznie polecam tę Kancelarię Pana Adama za profesjonalizm i miłą i... Marek Tomasz - ocena (1) Dramat, pizza beznadziejna. Naprawdę nie spodziewałem się że można oferować... Tomasz
Juliusz - ocena (1) Wszystko zrobione jak należy! Juliusz Krystyna - ocena (2) Pani Monika jest bardzo profesjonalna i empatyczna. Czas spędzony w salonie... Krystyna Katarzyna Wiśniewska - ocena (1) Nasze zetknięcie z tym miejscem nie należało do najprzyjemniejszych ale nie z... Katarzyna Wiśniewska Justyna - ocena (1) Z całego serca polecam to przedszkole Montessori! Nasze dziecko codziennie... Justyna Zbigniew - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego przedszkola. Nasze dziecko bardzo... Zbigniew Aga - ocena (1) super spektakle Aga Julii - ocena (3) Meduza tylko z nazwy dawno temu full,mlodziezy, piwo,pepsi bagietka, ciastko... Julii Poszukująca - ocena (2) Dziwne oraz niejasne odpowiedzi co do umówienia się na oglądanie mieszkania,... Poszukująca Mateusz - ocena (1) Powiedziałem że jestem głodny i zamiast godziny zapowiadanej czekalem 25... Mateusz IWONA - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam zakup nowego auta w toycie carter w Gdańsku... IWONA EB - ocena (1) Super szkoła,zdobyłam upragniony zawód - będę mogła pracować jako opiekunka... EB Karolina - ocena (1) Bardzo polecam Pana Rafała Cisza - sprawnie przeprowadził mnie przez proces... Karolina Patryk - ocena (1) Fachowa usługa. Po zamontowaniu, w razie jakichkolwiek awarii czy problemów,... Patryk Magda - ocena (2) Po uszkodzeniu plisy przez kota szybka naprawa. Pan Piotr konkretny,... Magda Arkadiusz - ocena (1) Polecam każdemu kto szuka dobrego fachowca a nie inne firme które tylko... Arkadiusz Mieczysław W. - ocena (2) Złote ręce,które leczą!Zdrowie i dobre samopoczucie wraca dzięki pracy... Mieczysław W. DAWID - ocena (1) Super miejsce, synek zachwycony, nie chciał z lokomotywy zejść. DAWID