Anonim - ocena (1) Przeszedłem od innego operatora i dopiero teraz mam realny zysk z mieszkania.... Anonim Mariola - ocena (1) Profesjonalne i indywidualne podejście, fantastyczna obsługa, pełen komfort i... Mariola Asia - ocena (1) Świetne urodzinki, dziękujemy Pani Magdzie za poprowadzenie,nie wyobrażamy... Asia
zauroczona klientka - ocena (1) Są takie miejsca, do których się nie wpada tylko przychodzi po spokój. Dla... zauroczona klientka Marzena - ocena (2) Pan Tomek, miły, sympatyczny i kulturalny młody człowiek w kolorowych... Marzena Sofi - ocena (2) Pan Tomek jest przemiłą osobą, która zna się na rzeczy i wykonuje piękne... Sofi Ewelina - ocena (2) Serdecznie polecam! Super wykonanie ciężkiego projektu zabudowy łazienki ze... Ewelina Krzysztof - ocena (2) Pan Tomek wykonywał u mnie zabudowę na wymiar do pomieszczenia gospodarczego... Krzysztof Michał - ocena (2) Zdecydowanie polecam Pana Tomka! Szafa wnękowa z lustrzanymi frontami została... Michał Małgorzata - ocena (2) Z panem Tomkiem współpracuje się bardzo sprawnie i konkretnie. Doradzi,... Małgorzata Ireneusz S. - ocena (2) Z ogromną przyjemnością wystawiam pozytywną opinię Panu Tomkowi, który... Ireneusz S. steve - ocena (2) Fatalny śledź nie jak w opisie ale w kawałkach. Po prostu go nie zjedliśmy.... steve Ada - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić współpracę z Robertem Bandrowskim z estatic.... Ada Karina - ocena (1) Z całego serca polecam panią Alicję .To niezwykle empatyczna i uważna... Karina Patrycja - ocena (1) profesjonalne podejscie do klienta . Kontakt bezproblemowy .polecam Patrycja Patrycja - ocena (1) Korzystajac z uslug firmy bylam zadowolona . Widac profesjonalne podejscie do... Patrycja Monika - ocena (1) Zdecydowanie polecam Monika Anna - ocena (1) Fantastyczne miejsce! Polecam wszystkim niezdecydowanym! Anna Bożena - ocena (1) Flan rewelacyjny!!!! Delikatny ,aksamitny krem w chrupiącej cudownie otoczce!!! Bożena klient - ocena (1) Odradzam. Totalny brak kultury osobistej u projektantki Julii, brak... klient