Marcin - ocena (1) Jako osoby kupujące pierwsze mieszkanie i nie mające o niczym pojęcia... Marcin Janusz - ocena (2) Kuchnia została wykonana w październiku i jestem z niej naprawdę zadowolony.... Janusz Nadia - ocena (1) Wszystko super, super atmosfera piękna dziarka :)) Nadia
Sofi - ocena (1) Pan Tomek jest przemiłą osobą, która zna się na rzeczy i wykonuje piękne... Sofi Luiza - ocena (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jakością zapachów od Elite Aroma... Luiza Magda - ocena (1) Chcę pochwalić Pana Jacka za szybkie i sprawne wynajęcie mojego mieszkania.... Magda Janusz Jarosz - ocena (1) Uczestniczyłem w szkoleniu z Pierwszej Pomocy. Dużo możliwości ćwiczeń. Janusz Jarosz Janusz Jarosz - ocena (1) Uczestniczyłem w szkoleniu BHP. Ciekawe z humorem Janusz Jarosz Kinga - ocena (1) Najlepsza firma z którą współpracowałam! Kinga Maks - ocena (2) Serwis i sprzęt super, elegancko jak zawsze Maks Yulia - ocena (1) Wszystko było na najwyższym poziomie Yulia Monika Niegrzybowska - ocena (1) Bardzo profesjonalna i kompleksowa usługa od zrobienia zdjęć mieszkania i... Monika Niegrzybowska Lena - ocena (1) Bardzo polecam akademię prawa jazdy, a w szczególności Pana Krzysztofa... Lena Elizaveta - ocena (1) Niesamowity wystrój i dbałość o każdy detal Elizaveta Alina Zadnipriana - ocena (1) Bardzo wdzięczna panu Danielu Banaś za spółpracę. Szybko , bez problemów... Alina Zadnipriana Ania - ocena (1) Świetna obsługa klienta i bardzo profesjonalne podejście. Apartament w... Ania Veronika - ocena (1) Bardzo miła obsługa, chętni do pomocy. Warunki jak dla mnie idealne. Maksimum... Veronika Marta - ocena (1) Zarabiam więcej niż u poprzedniego operatora, dbają o usterki Marta Magda K - ocena (1) Kolejny rok udanej współpracy, dziękuję. Magda K Piotr - ocena (1) Chlopaki z Pure robia robote, mialem stycznosc z wieloma auto detailingami... Piotr