D.J. - ocena (1) Best of the Best ! ! ! D.J. M - ocena (1) Bardzo polecam, super efekty i profesjonalizm M Stały klient - ocena (1) Zupy przesolone i przesłodzone niemiłosiernie. Pozostałe potrawy bardzo dobre. Stały klient
Robert - ocena (1) Oddałem swoje Volvo na poprawkę lakierniczą po innym warsztacie. Już nawet... Robert AR - ocena (1) Polecam Mechanika Serwis opon AR Szczepan - ocena (1) Mila i profesjonalna obsługa Szczepan Ada - ocena (1) Fantastyczny klub Ada Michał - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam agencję Personal Expert! Rekrutacja na... Michał Radosław - ocena (1) Dziękuję za poprowadzenie mojej sprawy i finalnie korzystną wygraną. Sprawa... Radosław Lilla - ocena (1) Pani Doktor Stasiuk jest cudowną i bardzo kompetentną specjalistką. W trakcie... Lilla Klaudia - ocena (1) Nie wyobrażam sobie przygotowań do porodu i opieki nad maleństwem bez szkoły... Klaudia Ewelina - ocena (1) Ewelina Igor Wierzbicki - ocena (1) Polecam Pana Janusza! Profesjonalna przeprowadzka i ekstremalnie mila atmosfera! Igor Wierzbicki Alina Sz. - ocena (2) Mogę ocenić wysoko wszystkie kategorie, bo leczę się kompleksowo, ale ostatni... Alina Sz. Zadowolony pacjent;) - ocena (2) Polecam bardzo:)profesjonalna obsługa, wszystko dokładnie omówione co będzie... Zadowolony pacjent;) Oskar - ocena (2) Bardzo dobra i owocna współpraca! Oskar Magda D-E - ocena (2) To zdecydowanie najlepsza restauracja w jakiej kiedykolwiek w życiu byłam.... Magda D-E Kamila Sokół - ocena (2) Świetna restauracja, odwiedzamy regularnie, a ostatnio mieliśmy przyjemność... Kamila Sokół Marcel Klonek - ocena (2) Kolacja degustacyjna w tej restauracji to prawdziwa kulinarna podróż! Każde... Marcel Klonek Igor - ocena (2) Ja na pewno wrócę i serdecznie polecam innym szukającym wyjątkowego... Igor