Alina Sz. - ocena (1) Mogę ocenić wysoko wszystkie kategorie, bo leczę się kompleksowo, ale ostatni... Alina Sz. Blanka - ocena (2) Pani Ewo (@Ewa Czerwińska) pięknie dziękuję za fachową obsługę. Miło i... Blanka Marta B. - ocena (1) Psychiatra dr Ewelina Łuszczak - polecamy z calego serca Marta B.
Ewa - ocena (1) Najlepszy gabinet w Gdyni! Pan Paweł oraz Jego ekipa to super... Ewa wioletta litwińska - ocena (2) miła fachowa osługa i atmosfeara wioletta litwińska Janusz - ocena (1) Najlepsza piekarnia w Gdyni! To nie tylko sklep gdzie sprzedają świeże... Janusz Bart - ocena (1) Super obsługa, fachowa pomoc a diagnoza w cel... Bart Klaudia i Marek - ocena (1) Najlepsi nauczyciele Maciek i Paulina. Gorąco polecam jeżeli ktoś chce zacząć... Klaudia i Marek Antek - ocena (1) Klawiatura została wymieniona w parę minut, za wszystko zapłaciłem Antek Adi - ocena (1) Eklery są tam Super, pizze i hotdogi na zimno też Super!!! Adi Sgit1 - ocena (1) Najlepsza w Trójmieście Sgit1 Anna - ocena (1) Profesjonalne podejście, na pierwszym spotkaniu wywiad szczegółowy. Dobra... Anna Dominik - ocena (1) Wspaniałe bułki. Dominik Kamil - ocena (1) Pan Liberski pomógł mi znaleźć idealne mieszkanie dla mojej rodziny. Wszystko... Kamil gosia - ocena (1) Wiedzą tutaj co to jest obsługa klienta na poziomie. Zdecydowanie polecam.... gosia Ja - ocena (1) Słabo jak jedzenie nie jest produkowane na miejscu i dowożone jest autem... Ja Klijentka - ocena (1) Przemiła atmosfera, fantastyczna obsługa , panie wiedzą jak zaopiekować się... Klijentka Kasia - ocena (1) Wyjątkowe miejsce, w którym dzieją się cudowne rzeczy. Diagnoza zawsze jest... Kasia Andy - ocena (1) I worked with Architecture of Sales to expand our business in Poland, and I... Andy Maria i Jarosław Frąckowiak - ocena (1) Chcielibyśmy podziękować załodze salonu Polsat Plus w Wejherowie przy... Maria i Jarosław Frąckowiak