Ola - ocena (1) Super miejsce z szeroką gamą usług zabiegów. Dobrze wyposażone gabinety i... Ola Pola pb - ocena (1) Polecam Panią Annę Wróbel-Brzeźniak ogromne zaangażowanie w realizację celu,... Pola pb Piotr - ocena (1) Biuro rachunkowe Pani Kamili polecił mi kolega. Myślałem że wychwala na... Piotr
Aleksandra - ocena (1) Najlepsze miejsce w obrębie Trójmiasta z zakresu zabiegów medycyny... Aleksandra Qubotek - ocena (1) Profesjonalnie i rzeczowo. Dziękuję Qubotek Marcin - ocena (1) Polecam firmę, korzystałem z usług w zakresie prac wykończeniowych, czysto... Marcin Katarzyna - ocena (1) Remont został przeprowadzony dokładnie, z profesjonalnym podejściem. Jakość... Katarzyna Agnieszka - ocena (1) Rzetelna firma, która z czystym sumieniem polecam każdemu! Agnieszka Daria - ocena (1) Super kontakt z firmą, Pan doradzał w wyborze materiałów. Prace terminowe i... Daria Weronika - ocena (1) Jestem zadowolona z usług remontowych prace zostały wykonane starannie i w... Weronika K.B. - ocena (1) Prezentacja sushi piękna,smaki cudne. Pierwszy raz jadłam sushi na ciepło w... K.B. Justyna Smolak - ocena (1) Bardzo profesjonalnie i w miłej atmosferze :) polecam serdecznie Justyna Smolak Kaja - ocena (1) Usunięcie brzydkiej zmiany na skórze było szybsze niż sądziłam, zdjęcie szwów... Kaja Michał Tkacz - ocena (1) Wykłady bardzo wyczerpujące, jestem zadowolony z jazd, Pan Radek nauczył mnie... Michał Tkacz DW - ocena (1) Miałam okazję współpracować z agencją BlueMint przez kilka lat i z... DW Roksana - ocena (1) Pełen profesjonalizm, najlepsze miejsce na mapie Trójmiasta ️ Roksana Adam Kwieciński - ocena (1) Bardzo niska Jakość usług i zastosowanych materiałów. Drzwi dosłownie... Adam Kwieciński AP - ocena (1) Pani Ela i Pani Dorota to anioły. W skomplikowanej sytuacji i przy awarii... AP Zuza Czaja - ocena (1) Po każdej wizycie jestem zadowolona z efektów jak i przebiegu zabiegu. Pełen... Zuza Czaja Rodzic - ocena (1) Wspaniała placówka, bogata oferta zajęć dodatkowych, kadra na 6 :)... Rodzic