Karol - ocena (1) Miałem świetne doświadczenia z FD. Potrzebowałem pełnej przebudowy strony i... Karol krzysztof - ocena (1) Dostałem jedna ofertę z numerem telefonu leszte beż numeru .To biuro... krzysztof Aleksandra Obrębska - ocena (2) Dzisiejsza konsultacja z Panem księgowym była bardzo wartościowa. Wykazał się... Aleksandra Obrębska
Andrzej - ocena (1) Wyjątkowa obsługa hotelowa. Właścicielka p. Bernadeta to kobieta, która... Andrzej Karolina - ocena (1) Współpraca z Natalią przebiegła bardzo sprawnie i profesjonalnie.... Karolina Bartosz Wojciechowski - ocena (1) Jestem ogromnie wdzięczny Natalii za pełne wsparcie w procesie uzyskania... Bartosz Wojciechowski Adam - ocena (1) Wycinka wielkiego drzewa- szybko, sprawnie i fachowo. Porządek po pracy....... Adam Sylwia - ocena (1) Nie polecam !!!! Kurier wpisał, że "niby" nikogo nie zastał w domu- chociaż... Sylwia Kamila - ocena (1) Serdecznie polecam. Mecenas Paulina jest pomocna, bardzo miła i najważniejsze... Kamila Alicja - ocena (2) Bardzo polecam szkołę jazdy i szczególnie instruktora Łukasza! Od pierwszych... Alicja Anastazja - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi. Piekarnik naprawiony sprawnie,... Anastazja Anka - ocena (1) Profesjonalne podejście, rzetelność i zaangażowanie na najwyższym poziomie!... Anka K_t - ocena (1) Mam fatalne doświadczenie z tą apteką. Przy otwartej recepcie nie są w stanie... K_t Karina - ocena (1) Rewelacyjne brwi (makijaż permanentny) zrobione przez Panią Justynę.... Karina Obolonczyk Wiktor - ocena (1) Polecam dr Oberman,najlepszy kardiolog i Przychdnia Obolonczyk Wiktor tomasz - ocena (1) Zdecydowanie polecenia wart tomasz Dorota - ocena (1) Bardzo klimatyczne miejsce na spotkania integracyjne. Super muzyka dla... Dorota dave_78 - ocena (1) Bardzo profesjonalna firma, polecam wszystkim. Po raz drugi korzystamy z... dave_78 Dorota - ocena (2) Polecam "Swojego stolarza"! Jestem bardzo zadowolona z mebli wykonanych przez... Dorota Paweł - ocena (2) Super fachowiec z mega talentem do projektowania i aranżacji. Zrobił u mnie... Paweł