Mariusz - ocena (1) Serdeczne podziekowania za zorganizowanie tej smutnej uroczystości. Wszystkie... Mariusz Marta - ocena (1) Z całego serca polecam panią Aleksandrę! Pomogła mi przejść przez wszystkie... Marta Karolina - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Pan Kazimierz wykonał naprawę fletu poprzecznego w... Karolina
Antoni - ocena (1) Dr Ślązak wysokiej klasy specjalista i jednocześnie życzliwy, empatyczny... Antoni Zbigniew - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony z usług home asset.pani Marzena Mamet to godna... Zbigniew Iwona - ocena (1) Współpraca znakomita, dziewczyny czytają w myślach klienta :-) Holistyczne... Iwona Daria - ocena (1) To moja ulubiona piekarnia. Zawsze mają świeże pieczywo i wypieki. Bardzo... Daria Adam - ocena (1) Wanna SPA dostarczona zgodnie z umową, wszystko na najwyższym poziomie,... Adam JM - ocena (1) To nie jest bar mleczny tylko bar mięsny, z potraw mlecznych to tylko... JM Laura - ocena (1) Serdecznie polecam Laura SzymonŻ - ocena (1) Bardzo dobra szkoła. Szczególnie polecam pana Krzysztofa Ch, profesjonalne i... SzymonŻ Dominik - ocena (1) Pełen frofesjonalizm, pasjonata, miła i pomocna osoba. Polecam Dominik Marta - ocena (1) Bardzonmila obsługa, usługa wykonana z najwyzsza starannością. Marta R.C. - ocena (1) super kontakt oraz wszystko na czas .. R.C. AH - ocena (1) Bardzo kompetentny i rzetelny doradca kredytowy. Polecam AH MP - ocena (1) Polecam - b. dobra obsługa MP Marcin - ocena (1) Ta firma to jakiś żart, zero punktu informacyjnego, człowiek się na czeka... Marcin Madeleine - ocena (2) Kurs szybkiego czytania prowadzony przez Panią Iwonę był niezwykle... Madeleine ARTUR - ocena (1) Od całego serca polecam Państwu współpracę z Panem Pawłem!profesjonalne... ARTUR Patryk - ocena (1) Bardzo dobrze wyszkolona kadra. Bardzo szybko wyrobiłem wszystkie jazdy.... Patryk