Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Kinga - opinia (1) Egzamin zdany za drugim razem bezbłędnie :) jazdy z Panem Tomkiem mega, polecam! Kinga Adrian Słomka - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, oraz świetni instruktorzy. Szczerze polecam sam zdałem... Adrian Słomka Sonia - opinia (1) Bardzo polecam! Miła atmosfera, szybki kurs, informacje podane w prosty... Sonia
Robert K. - opinia (1) Teoria bardzo przystępnie wytłumaczona. Wiadomo, że podczas nauk nie da się... Robert K. Natalia - opinia (1) Miła atmosfera oraz bardzo dobre przygotowanie do egzaminu . Polecam . Natalia Kamil - opinia (1) Nic dodać nic ująć, pełen profesjonalizm i zdane za pierwszym razem :))) Kamil kobieta - opinia (1) Dziękuje Tomkowi i Bartkowi ze wlozyli swoja ciezka prace abym mogla zdac... kobieta Maciej - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku! Pan Tomek bez dwóch zdań jest najlepszym... Maciej Mężczyzna 35 lat - opinia (1) Wybrałem szkole jazdy Delta ze wzgledu na pozytywne opinie o wykwalifikowanej... Mężczyzna 35 lat Julia - opinia (1) Bardzo polecam tą szkółkę jazdy! Świetna atmosfera, profesjonalna nauka.... Julia . - opinia (1) Bardzo dobra nauka jazdy, super atmosfera! Polecam serdecznie . Anita - opinia (1) Teoria i praktyka zdana bezbłędnie za pierwszym razem. Wykwalifikowani... Anita Bartek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z nauki w OSK Delta. Świetne, profesjonalne... Bartek MM - opinia (1) Polecam bardzo serdecznie ! Wszystko przebiegło bardzo miło i sprawnie.... MM Klaudia - opinia (1) Bardzo polecam wszystkim tę szkołę jazdy, instruktorzy bardzo dobrze... Klaudia Tomek P. - opinia (1) Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu, zarówno z teorii, jak i z... Tomek P. Paulina - opinia (1) Dzięki Delta zdałam egzamin pozytywnie! :) Super atmosfera dobre podejście i... Paulina Polecam- Super szkoła! (1) OSK Delta to super szkółka. Jazdy z Panem Markiem był to świetnie spędzony... Aslan Kacper - opinia (1) Serdecznie polecam OSK Delta, wszystko poszło bardzo sprawnie, pan Tomasz... Kacper Świetna szkoła!!! (1) Gorąco polecam OSK Delta! Pełen profesjonalizm w serdecznej atmosferze! Część... Aleksandra Jarocka