Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Polecam gorąco (1) Cały sukces tej szkoły to wspaniali instruktorzy,którzy wykazują się pełnym... Agnieszka Ł. Polecam !!! (1) Pan Tomek, najlepszy instruktor pod słońcem jazdy prowadzone profesjonalnie i... Jakub Gałązka Michał I. - opinia (1) Polecam bardzo zdałem za pierwszym razem i pozdrawiam dziewczyny z biura Ole... Michał I.
Agnieszka - opinia (1) Szkoła jazdy godna polecenia. Jestem osobą pracującą w systemie zmianowym,... Agnieszka Serdecznie Polecam (1) Zrezygnowałem z poprzedniej szkoły, po tym jak po ukończeniu kursu... Janek Michowski Najlepsza szkoła jazdy OSK Delta (1) Bardzo dobra szkoła, super instruktorzy z dobrym podejściem do kursanta. K.Mickielewicz Bardzo dobra szkoła jazdy. (1) Polecam kurs weekendowy. Instruktorzy z bardzo dużym zasobem wiedzy i... Piotr S. super szkółka! (1) Szkółka jest naprawdę bardzo fajna i przyjazna. Wyróżnić trzeba Pana Marka... Marta Karol Mazurowski - opinia (1) Zdane za pierwszym razem, bardzo polecam tę szkołę jazdy. Bardzo dogodne... Karol Mazurowski Michał Salski - opinia (1) Doświadczona kadra instruktorów z indywidualnym i szczerym podejściem do... Michał Salski Patrycja.J - opinia (1) Wszystko zdane za pierwszym. Dziękuje bardzo Panu Tomkowi Dobkowi za... Patrycja.J Piotrek - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy jaką mogłem sobie wyobrazić!!! Wykłady prowadzone... Piotrek Jakub - opinia (1) Bardzo gorąco polecam. Świetna atmosfera i podejście do kursanta. Oczywiście... Jakub Ola - opinia (1) Serdecznie polecam Deltę! Wcześniej chodziłam do innej szkoły jazdy i... Ola Konrad C. - opinia (1) Szkołę jazdy Delta poleciła mi moja siostra i okazał się to strzał w... Konrad C. Magda - opinia (1) Teoria z Tomkiem przebiegła w miłej atmosferze :)))))))))) Dziewczyny w... Magda Egzaminy zdane za pierwszym razem :) (1) Szukałam szkoły, która prowadzi kursy weekendowe, stąd kierując się opiniami... Żaneta Emila - opinia (1) Serdecznie polecam! Jazdy przebiegają w bardzo sympatycznej atmosferze i przy... Emila Polecam z całego serca! (1) Po 2 latach robienia kursu w innej szkole, w której nie chcieli mnie... Aleksandra Jowita - opinia (1) Najlepsza szkoła, pełen profesjonalizm ale na luzie. Egzamin zdany za... Jowita