Gdańsk Wrzeszcz - kilka pytań (2) Chciałbym dowiedzieć się jakie telewizje kablowe są we Wrzeszczu w rejonie... Nie z Gdańska ;-) sprzedam mieszkanie (1) Witam!! mam do sprzedania mieszkanie w gdańsku-wrzeszczu,2-pokojowe, po... monisia1980 szukam ekipy murarskiej (2) poszukuję sprawdzonej ekipy murarskiej do wylania tarasu zbrojonego... magdansk
Banki - kredyty na budowę (23) Nie wiem - jak Wasze doświadczenia z kredytami na budowę domu, ale u nas nie... Anka77 Internet w Sopocie poszukiwany (2) szukam jakiegos dostawcy internetu w prywatnym mieszkaniu w Sopocie - tylko... micola odsprzedam tbs (1) do odsprzedania kawalerka na Oruni Górnej, wszelkie pytania i szczegółowe... antonina Sprzedam mieszkanie (2) Witam! Mama do sprzedania mieszkanie w Pruszczu Gdańskim, z powodu wyjazdu... mal ogrodzenie działki (2) Witam. Muszę ogrodzić działkę z jednej strony - 15 metrów, w tym brama... anaasa CYKLINOWANIE (2) Poszukuję rzetelnego i niedrogiego cykliniarza do starego ale dosyc dobrze... Kamila3105 mieszkanie przy stawku na myśliwskiej (1) witajcie wlasnie dzis bylem u znajmoych na ul.mysliwskiej na morenie.... rydz33 Żarówka do lodówki. (2) Witam. Czy moze ktos z Was, drodzy forumowicze, orientuje sie gdzie w Gdansku... johan DOJAZD Z UJEŚCICKA (5) witam, planuję wynająć mieszkanie na Ujeścisku, na ulicy Przemyskiej. jestem... fatih1601 cyklinowanie (2) Szukam osoby do wycyklinowania podlogi, proszę o kontakty. Ile biorą osoby... Madziulka Mieszkanie w Gdańsku (13) Witam forumowiczów Planuję zakup mieszkania w Gdańsku, dwa pokoje, ok. 50m2.... slawko mieszkania na chełmie (1) Planuję kupić w 2009 roku mieszkanie z rynku wtórnego na chełmie około 50m2?... Ania 19.09.2009 Zamienie mieszakanie w TBS (1) Witam, jestem zainteresowana zamianą mieszkania w TBS -Motława na ul.... Ewa R. pustostan (1) Poszukuję pilnie osoby, która pomoże mi lub podpowie jak załatwić pustostan... shena45 targi (1) czy moze byl ktos na targach mieszkaniowych ??? nie zdazylem tam pojechac a... sl12 Odkupię słupki ogrodzeniowe! (3) Odkupię słupki ogrodzeniowe(z odzysku), długości 2m, większą ilość - tanio.... AgusiaGda Sprzedam agregat prądotwórczy HONDA EC 2200 (1) http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=566654&t=566621 :) AgusiaGda