RATUNKU Kablówka!!!:-) (2) Blagam, czy ktoś może mi powiedzieć skąd poza UPC mogę dostać kablówkę?... Marzena pustostan (1) Co można zrobić, gdzie i co załatwić aby zamieszkać w pustostanie? Proszę o... shena45 MIESZKANIE LUB POKÓJ DO WYNAJĘCIA POSZUKIWANE (1) w trybie pilnym poszukuję mieszkania w przystępnej cenie lub pokoju dla... b.
wynajme mieszkanie Sopot (2) Wynajme mieszkanie w Sopocie, 52m, wyposazone, taras, miejsce garazowe,... ANNA ANNA oddam wapno (1) Mam do oddania wapno 4 lub 5 dużych worków - nie pamiętam, do odbioru w... remont zamienię mieszkanie (1) Zamienię 2-pokojowe na Żabiance (parter), na 3 pokoje również na Żabiance... agatol dam odstępne (1) Dam odstępne za mieszkanie... monikagosz7@wp.pl akinom pustostan (1) Jak to możliwe, żeby mieszkanie komunalne stało pół roku puste? Jak to... shena45 KUPIE MIESZKANIE (1) kupimy mieszkanie ,2 pokoje : Wrzeszcz,Chełm,Ujeścisko...Conajmniej 40... sylvia Sprzedam mieszkanie na Wiszących Ogrodach (2) Witam, Poniżej link do ogłoszenia, serdecznie polecam!... Perdinka zabudowa balkonu (1) witam forumowiczów :) szukam informacji nt firm zajmujących sie zabudową... kawoszka Gdańsk - kablówka (1) Witam, Planuję przeprowadzkę do Gdańska (Wrzeszcz, rejony skrzyżowania Ul.... ourname Krany do łazienki- bezdotykowe (3) Chce wymienic w lazience krany na bezdotykowe, ale jestem kompletnie zielona... malina nieuczciwi dewloperzy (3) Czy zna ktoś z Was deweloperów których nalezy sie wystrzegac? nieuczciwych?... Olax MEBLE DO ŁAZIENKI (3) POTRZEBUJE MEBLE DO ŁAZIENKI NA WYMIAR W ROZSĄDNEJ CENIE TEL.667 310 113 efta86 wymiana okien (3) Zamierzam wymienić okna. Kogo polecacie, a przy okazji kogo nie... karol 90 POSZUKUJE GARAZU WRZESZCZ (1) Poszukuje garazu do wynajecia w Wrzeszsczu okolice ul. Kilinskiego tel. kont.... ajentka kredyt a własność??? (4) Witam, Mój chłopak bierze kredyt na mieszkanie. Razem się wprowadzamy i... jasia kanapy MAZUR - farbująca tapicerka (1) Czy ktoś, kiedyś reklamował meble tej firmy?? Kupiliśmy kanapę i byliśmy... Aleafera kredyt (7) złożyliśmy wnioski w kilku bankach (Millenium, Polbank, mBank, Nordea) i... sobek