ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Elka School - szkoła godna polecenia !!!! (3) Wszystkim, którzy stoją przed wyborem szkoły nauki jazdy gorąco polecam Elka... Magdalena Polecam ; ) (1) Jeżeli chcesz zdać za pierwszym razem to zdecydowanie polecam elke school .... Dawid S. POLECAM!!! (1) Błędem moim było ,że nie wykupiłam od razu kursu w Elce ,tylko wybrałam inną... Monika W .
elka school wymiata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D (1) Jestem absolwentem elki school. Cieszę się że poszedłem akurat tam, ponieważ... Kamil ok (1) jest spoko :D dziś zadałam dziękuję bardzo i polecam innym :) ceny mogłyby... Kasia dziękuję! (1) P.Mateuszowi,instruktorowi Elki School na Obłużu.Za cierpliwość;) magda Najlepsza szkoła w Trójmiescie, szczezrze polecam!!! (1) Witam, wczoraj zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszy podejsciem, a... Agnieszka z Sopotu naprawdę warto (1) chociaż nie należę do łatwych uczniów, dzięki instruktorom ELKI udało mi się... olga wszystko ok (1) Obsługa na wysokim poziomie podobnie jak poziom szkoły i jej wyposażenie.... Piotr Polecam! (1) Polecam szkołę jazdy Elka School, w szczególności jazdę na automacie z... Małgosia Najlepsi :) (1) Miałem przyjemność uczestniczyć w kursie teoretycznym prowadzonym przez Pana... Marcin Czerniawski To jest naprawde możliwe! (1) To jest naprawde możliwe! Zdałam za pierwszym podejściem. Polecam Marysie... Ola POLECAM!!!!!! (1) Witam wszystkich, dzięki elce school a w szczególności dzięki Edycie... Justyna Michał - opinia (1) Zdałem egzamin na prawo jazdy ! Zawdzięczam to jazdom z panem Adamem... Michał Wszystko super;) (1) Jestem już po kursie i po egzaminie. Zdałam za 1-szym razem;) poszłam na... Basia Szkoła godna polecenia !!! :D (1) Gorąco polecam szkołę Elka School, po 3 nie udanych podejściach nauki w innej... Ola elka school- czaderska szkoła (1) Bardzo polecam- super szkoła z fajna, przezabawną atmosfera, skutecznym,... paulalala Najlepsza szkoła nauki jazdy na pomorzu !! (1) Witam, wszystkim chciałabym zarekomendować Elka School w 100 % a w... Ola Elka School! Polecam !!! (1) Szkoła godna polecenia! Dziękuję zwłaszcza p. Darkowi Michał Galski Udało się! (1) Elka School najlepsza! :-) Ba!, dzięki niej zdałem.. za 4 razem, ale zdałem... TrafficMan