ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Nauka jazdy automatem u P. Darka - rewelacja!!!! (1) Wszystkim którym zmiana biegów sprawia trudności polecam nauke jazdy na... Kamila Polecam (1) Gorąco polecam Elka School, profesjonalni instruktory, wyśmienite zajęcia z... Dawid Skuteczna szkoła (1) Gorąco polecam Elka School- świetny zespół ludzi, przyjazna atmosfera i... Emi
Kasia - opinia (1) duża cierpliwość i profesjonalizm instruktorow gwarantuje zdanie egzaminiu Kasia Ocena Instruktora (Pani Edyta) oraz usług Elki. (2) Jestem zadowolona z usług tego ośrodka. :) Mogę polecić Panią Edytę i dać za... Wioleta Machnik Instruktor Janusz Sowa (1) Egzamin zdałam za drugim razem, zawaliłam rękaw :( moja wina .....). Za... Bernadeta - kolejarz. POLECAM (1) Polecam wszystkim. P.Dariusz Gyrdyk 100% profesjonalizm.Lekcje jazdy w... Patrycja Ł. BOMBOWO! (1) Krótko ale na temat: profesjonalizm, cierpliwość, pełne zaangażowanie... Ola Pozytywna ! (1) Teoria jak teoria, przejść trzeba. Prowadzona w ciekawy sposób, jasno... Martuś ELKA SCHOOL - P O L E C A M !!! (1) Z całego serca polecam Elke School! 100% przygotowanie do zdobycia prawa... Milena Bardzo dobra szkoła jazdy, zdecydowanie polecam. (1) Szczególnie podziękowania dla mojego Instruktora, KRZYSZTOFA KUNKELA za pełen... Elwira super! (1) Konkretni i co najważniejsze ambitni instruktorzy! Nowe samochody są super!... Krzyś POLECAM!!! (1) Szkoła godna polecenia! Kadra pracownicza bardzo miła;) W ciekawy sposób... Malwina polecam, prawko zdane za 1 razem. (1) Elka school jest naprawdę sprawdzoną szkołą i ma duże doświadcznie i świetnie... Jędras Polecam Elkę School - a szczególnie Marię Pułas! (1) Po 10 latach od kursu (w nieistniejącym już ośrodku:) postanowiłam zamknąć... Magda Polecam! (1) Bardzo serdecznie polecam niezastąpioną, cierpliwą i przesympatyczną... Marta Cud, miód i orzeszki (1) Miałem niebywała przyjemność jeździć z Edytą, świetną instruktorką,... Wiesiek Polecam Elka School (1) Na wstępie powtórzę to co napisałem w nagłówku mojej opinii. Kurs teoretyczny... Michał zdałam za pierwszym razem (1) ELką zainteresowałam się z polecenia i nie żałuję. Możliwość zrobienia teorii... Ola Wkońcu zdałam:) (1) Jestem zadowolona z poziomu nauczania Pana Darka Jabłońskiego. Po... Dajana