ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

podziekowania (1) Przed wczoraj zdalem egzamin na prawo jazdy za pierwszym podejsciem. Jestem... Jacek Polecam Elkę !!! (1) Wszystkim szykującym się do nauki jazdy polecam Elkę School, akurat ja... ja :) (2) Udało się - wczoraj po wielu trudach i znojach zdałam egzamin! Zajęło mi to... D.
Wszyscy mówili - nie ma opcji, że zdam za pierwszym razem... (1) ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM! Pozdrawiam miłe Panie w sekretariacie, Jana,... Piotr W. świetna szkoła jazdy (1) Polecam wszystkim. Przy wyborze szkoły kierowałem się opiniami zamieszczonymi... Kuba Teoria (3) Za pomnialam dodać ze teoria była bardzo ciekawa:) i bardzo fajny Pan Janek... Wanessa Bardzo na plus (1) świetna szkoła, jeszcze lepsi wykładowcy i super fachowa obsługa. Wszystkie... Paolka Naprawde polecam (1) Jestem pod wrażeniem tej szkoły bardzo fajna obsługa. instruktorzy znają się... Jasiek Godna polecenia :) (1) Patrząc na opinie postanowiłem zagościć właśnie w tej szkole nauki jazdy i... crash Polecam wszystkim (1) Polecam Elkę School spotkałam się tam z profesjonalnym podejściem, miłą... Kasia Polecam! (1) Polecam szkołę nauki jazdy Elka School. Wprawdzie kurs ukończyłem w innej... Marcel Polecam Marię Pułas! (1) Rzetelne,profesjonalne podejście, przesympatyczna. Pani Maria jest... Weronika Zadowolona:) (1) Zdałam za 3 -cim razem!!!:)) Jestem bardzo szczęśliwa, czekam już z... Wanessa Elka jest wielka :D (1) zadałam egzamin na pierwszym razem dzięki Adamowi Ch. który wykazał się... gosiak Rewelka! (1) ELKA SCHOOL, dziękuję!!! Wspaniale wykładana teoria przez super instruktorów... Dominika Best of the best!!! (1) Wrażenia po odbytym kursie mam mega pozytywne, tym bardziej że egzamin zdałem... MatTer ELKA SCHOOL JEST TYLKO JEDNA (2) Egzamin zaliczony! Oni naprawdę nauczą każdego! Szczególne podziękowania... Monika Prawko ZA PIERWASZYM RAZEM! - najlepsza szkoła i najlepsza instruktorka (2) Zdałem prawko z Elką za pierwszym razem! Gorąco polecam tą szkołę jazdy!... franixy NAJLEPSZY OŚRODEK (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten ośrodek wszystkim, którzy planują... Kamila Świetna szkoła! (1) Gorąco polecam! Jeszcze jestem w trakcie kursu a już czuję gotowość do... Krzysiek