ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Super szkoła!!!! (1) Wybrałam tą szkołę głównie z opinii tutaj zamieszczonych (wiem jakie są... Kasia Super gorąco polecam! (1) Jeśli macie zamiar zdać prawo jazdy to tylko Elka School! Nie ma lepszej... Kasia Szymkowiak POLECAM ! (1) Szkoła jazdy Elka School przygotowuje do egzaminu w sposób profesjonalny. Nie... Paula P.
ZDAŁAM - DZIĘKUJE WOJTEK N.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dziś ZDAŁAM !!!!!!!!!!!!!!JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Polecam tą... Monika B. ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM 13,02,2012 (1) ZDAŁAM. TEORIA BEZBŁĘDNIE JAZDA SUPER WSZYSTKIE MANEWRY DOBRZE wykonane... Agnieszka b Jak uczyc sie to tylko od najlepszych!!! (1) Bardzo przyzwoita szkola, świetna atmosfera, doświadczeni, sluzacy pomoca i... Anna D ELKA jest najlepsza ! (1) Naprawdę warto wybrać tę szkołę. Zajęcia teoretyczne były prowadzone bardzo... Magda po czwartym (1) jesli po raz pierwszy idziesz na kurs,to popros o p.Wojciecha Naklickiego,by... piotr GOSIA - opinia (1) HUUURRRA! MAM PRAWKO-ZDAŁAM ZA DRUGIM RAZEM,!!! WIELKIE DZIĘKI MOJEMU... GOSIA Gorąco polecam!!!!! (1) 31.01 to mój szczęśliwy dzień - dołączyłam do grona kierowców :] a to... kate. Elka jest wielka :) Zdałam egzamin za pierwszym razem. (1) Elka School=doskonałe przygotowanie, rzetelność, miła atmosfera. Kursanci... Karola W. Polecam (1) Począwszy od teorii a skończywszy na praktyce wszystko bardzo ciekawie i... M Polecam!! (1) Chciałabym polecić wszytskim tą szkołę! właśnie wróciłam z pierwszego... Agnieszka Polecam! (1) Chciałbym polecić szkołę, profesjonalne podejście, miła atmosfera, czysta... Patryk Dobra szkola ! (1) Naprawde z*******a szkola , nauczanie z dystansem bez pospiechu .... Mateusz Polecam Elkę - zdałam za pierwszym razem!!! (1) 6 lat temu zrobiłam kurs w Elka School, ale nie podeszłam do egzaminu, tak... Ania B. Adam - opinia (1) Ciekawe wykłady, wspaniali, sympatyczni, profesjonalni instruktorzy.... Adam Polecam!!! :) (1) Po długiej przerwie zdecydowałam się odnowić kurs prawa jazdy. Wybór ELKI... Natalia Polecam i dziękuję :) (1) Chciałabym serdecznie podziękować moim wspaniałym instruktorom (p. Janek M. i... W... EGZAMIN ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM !! (2) Polecam! Już na zajęciach teoretycznych widać było, że wybór tej szkoły nie... "Pani Wrześniewska"