GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Polecam !Najlepszy instruktor Łukasz (1) Polecam wszystkim ten ośrodek bo nauka jazdy stała się przyjemnością. 30... Patrycja osk gdprawko (1) Z całego serducha polecam osk gdprawko. Teoria jest prowadzona przez bardzo... Oskar Tomasz - opinia (1) Witam wszystkich serdecznie polecam tą szkołę jazdy wszystkim co chcą zdać za... Tomasz
Świetna szkółka (1) Jeżeli zaczynacie przygodę z prawem jazdy to ta szkółka będzie idealna.... Ewelina Polecam serdecznie (1) Polecam gorąco cała szkółkę która super przeprowadza teorie, jazdy i egzamin... Wiktoria Zdane za pierwszym podejsciem (1) Serdecznie polecam GDPrawko. Świetne miejsce aby zacząć swoją przygodę z... Aleksander Joanna - opinia (1) Zdane za pierwszym razem Joanna Cudo (1) Najlepsza szkółka w Gdańsku, Trójmieście, Polsce, a także w Europie Piotr Dzięki. (1) To uczucie ..kiedy stoisz w korku samochodem jako kierowca A za Tobą stoi... Maja Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku (1) Szczerze polecam szkołę GDprawko, w kwietniu zaczęłam kurs kat B, a we... Agniesia Polecam Gdprawko - Najlepszy instruktor Grzegorz (1) Kiedy zaczynałam kurs nie wyobrażałam sobie siebie jako kierowcy a dzisiaj... Agnieszka GD prawko (1) Szybkie zapisy na naukę. Super instruktorzy z szkoły, polecam bardzo. Jazdy... Sandra W. Ewa - opinia (1) Polecam!! Wyklady ciekawe przeprowadzane, a jazdy z Arturem to byla czysta... Ewa Ania - opinia (1) Polecam szkołę GDPrawko!!! Pan Artur jak dla mnie najlepszy instruktor, super... Ania Najlepsza szkoła w trójmieście!!! (1) Jeśli ktoś stoi przed wyborem szkoły jazdy, mam nadzieję, że moja opinia... Renata :) (1) polecam szkole GDPrawko instruktora P. Grzegorza profesjonalne podejście do... Aleksandra Rewelacja! (1) Profesjonalne podejście, dużo cierpliwości i wyrozumiałości, czyli tego co... Dalila KategoriaB+E (1) Serdecznie polecam szkole jazdy GDprawko, A w szczególności instruktora... Sławomir Zdecydowanie polecam! (1) Serdecznie polecam Szkołę Jazdy GDprawko i bardzo dziękuję za rzetelne... Ula Sebastian - opinia (1) Jeździłem z Panem Arturem. Najlepszy instruktor bardzo spokojny, cierpliwy i... Sebastian