GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Super szkoła (1) Bardzo fajna szkoła , profesjonalne podejście , polecam wszystkim Pana... Wiktor Pozdrawiam Artura ! (1) Profesjonalna szkoła ! Instruktor Artur fachowo podchodzi do kursanta ! Jest... Łukasz Świetna szkoła jazdy! Polecam! (1) Gorąco polecam GDprawko! Ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne, zarówno... Natalia
Zosia - opinia (1) Chciałabym serdecznie podziękować szkole gdprawko za wspaniały kurs i zdanie... Zosia Serdecznie polecam GDprawko - to na pewno dobry wybór ! :) artur super instruktor (1) Cześć wszystkim ;) Moja historia z uzyskaniem prawa jazdy kat. B: W czerwcu... Tomek B+E rewelacja (1) Polecam. Instruktor z uprawnieniami egzaminatora. Zastanawialem sie nad b96... BartekCe P. Łukasz i GDprawko najlepsi! (1) Długo zastanawiałam się nad wyborem najlepszego OSK . Po researchu i poznaniu... Patrycja Pozdrawiam instruktorkę Panią Monike !!! (1) Polecam Gd prawko ! Super szkoła ! Diana Polecam! Instruktor na medal! (1) Zdecydowanie polecam naukę w szkole GDPrawko. Zajęcia teoretyczne są... Ewelina Polecam Instruktora Artura (1) Serdeczne podziękowanie dla Instruktora Artura, który w sposób rzetelny i... LucyG Prawo jazdy kat B+E (1) UWAGA!!! instruktor z uprawnieniami egzaminatora. Pan Włodek... Łukasz Polecam! (1) Szkoła jazdy spełniła moje oczekiwania. Zostałam w sposób kompleksowy... Marta Absolwent - opinia (1) Profesjonalna szkoła, zajęcia dostosowane do potrzeb i możliwości kursantów,... Absolwent GDprawko - polecam ! (1) Na zajęcia teoretyczne nie uczęszczałem (testy miałem zdane wcześniej), więc... Piotr S. Weronika - opinia (1) Serdecznie polecam. Nauczona od podstaw w dobrej cenie. Pozdrawiam pana... Weronika Krzysztof Kobiela - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Instruktorzy doskonale przykładają się do... Krzysztof Kobiela Mikołaj - opinia (1) Bardzo polecam, super instruktor Pan Artur, świetnie mnie przygotował do... Mikołaj Egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu. Kurs zrobiłam ponownie po ok. 5letniej... Dorota Szybko, tanio, bezproblemowo (1) W Gdprawko zrobiłem kategorie b+e. Bardzo profesjonalny instruktor z... Łukasz Artur-najlepszy instruktor w całym województwie (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę GDprawko. Teoria prowadzona przez Pana... Magdalena