GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

GDprawko (1) Polecam z całego serca instruktora Pana Łukasza. Cierpliwie i wyrozumiale... Marta Szkoła na wysokim poziomie (1) Mój przypadek był dość ciężki ze względu na brak czasui robiłem wyjątkowo... Dariusz B Gorąco polecam! (1) Kurs skończyłem w innym mieście, tutaj potrzebowałem jazd zapoznających z... JT
Polecam!!! (1) Witam! wczoraj odebrałem plastik, egzaminy poszły bezproblemowo, miałem... Marek Polecam GDprawko (1) GDprawko polecili mi znajomi i się nie zawiodłam. Instruktora również... Marlena Polecam GDprawko (1) Teoria przeprowadzona przez Pana Adama w sposób profesjonalny, z omówieniem... Karolina Polecam GDprawko (1) GDprawko jest naprawdę świetną szkołą nauki jazdy. Teoria bardzo przystępna,... Basia Gorąco polecam! (1) Jestem po zdanym egzaminie na prawo jazdy z wynikiem pozytywnym. Dziękuję... Tymoteusz Jednym słowem - rewelacja. (1) Obiegowa opinia traktująca o tym, że to najlepsza szkoła w Gdańsku, nie jest... Darek Najlepszy instruktor Maciej G. (1) Szczerze polecam Gd prawko, a już w szczególności instruktora Macieja G.... Alicja Najlepsza szkoła jazdy (1) Nad wybraniem szkoły jazdy zastanawiałam się długo aż trafiłam na stronę... Kasia G. Szkółka godna polecenia :) (1) Z całego serca mogę polecić szkółkę GDprawko!! Zajęcia praktyczne miałem... Nikodem Szkoła zasługuje na tak wysokie oceny:) (1) GDprawko to zdecydowanie szkoła godna polecenia. Kurs weekendowy oferuje... Julia Polecam :) (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem ! Polecam wszystkim ! Ania Polecam GDprawko (1) Witam! Polecam wszystkim przyszłym kierowcom szkołę jazdy GDprawko :) Teoria... agata Polecam :) (1) Na wstępie dziękuję osobie, której należy się to przede wszystkim - mojej... Kasia najlepsza szkoła!!! (1) Wybrałam te szkołę czytając tutejsze opinie i nie żałuje ani trochę!... Patrycja G. Polecam (1) Polecam, szczególnie polecam instruktora Waldka Monika Polecam tą szkołę (1) Jeździłem z Arturem, od którego wiele się nauczyłem, polecam jak najbardziej. Dawid GD Prawko - instruktor Tomka (1) Bardzo polecam instruktora Tomka Bieleckiego :) jest najlepszy, dopiero on... Karola