GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

polecam! (1) Z czystym sumieniem polecam kurs w szkole Gdprawko,miła atmosfera,duza... Katarzyna Szczerze polecam (1) Zapisałam się na jazdy doszkalające 6 lat po zdanym egzaminie państwowym na... Agata Polecam GDprawko! (1) Miałam super instruktora, zdałam za pierwszym razem! Wykłady były na wysokim... Patrycja
Kurs B+E (1) To mój drugi kurs w tej szkole jazdy (w 2014 na B, teraz B+E). Serdecznie... Kinga polecam !!!! (1) Bardzo , bardzo polecam szkołę jazdy gdprawko . zdałam za pierwszym razem .... Paulina M. Konkretny i rzetelny kurs na prawko (1) Kurs poszedł dość sprawnie, zajęcia w szkole miesiąc do tego półtora miesiąca... Maciek Mam prawko! (1) To było moje pierwsze podejście w życiu do zdobycia prawa jazdy. W ramach... M Najlepsza szkoła jazdy (1) Gd Prawko to najlepszy możliwy wybór jeśli chce się nauczyć dobrze jeździć i... Mateusz Rzetelne przygotowanie do egzaminu (1) Brałam udział w kursie weekendowym. Wykłady prowadziła Monika. Wszystko... Karolina Polecam jazdy z Arturem (1) W GD prawko jeździłam z Arturem. Instruktor rzetelny, kompetentny i... Alicja Polecam! (1) Świetna szkoła! Profesjonalnie przygotowali mnie do egzaminów - zdałem za... Marcin Super! (1) GDprawko wybrałem ze względu na dużą ilość pochlebnych opinii. Nie zawiodłem... Radek Super (1) Rewelacja. Świetny zespół. Przyjaźni ludzie. Polecam Kursant były tylko gdprawko!!! (1) Pełna klasa i profesjonalizm. Zajęcia praktyczne miłe i przyjemne. Wszystko... Marta Polecam, zdałam za pierwszym! (1) Zajęcia teoryteczna bardzo miłe i przyjemne. Prowadzący bardzo zaangazowani.... Zosia Zadowolona! (1) W 100% polecam ten osk. egzamin w PORD zdałam za pierwszym razem, dzięki... Alina Wybierzcie GDprawko! (1) Wszystko przebiegło gładko, szybko i w bardzo przyjaznej atmosferze. Zarówno... Marek Tylko GDprawko! (1) Teoria wykładana przez Pana Adama zaciekawi każdego - uwierzcie mi! Materiał... Kasia Polecam! (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Waldkiem, który w miły i sympatyczny... Zadowolona Zdane za 1 (1) Polecam GDprawko I instruktora Piotrka . Jazdy w super atmosferze a co... Natalia