GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

GD Prawko - instruktor Tomka (1) Bardzo polecam instruktora Tomka Bieleckiego :) jest najlepszy, dopiero on... Karola Gdprawko najlepsza decyzja! (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone bardzo profesjonalnie, rzeczowo i w przyjemnej... Martyna Artur Gd Prawko (2) Czesc, chcialabym sie pochwalić calemu światu ze zdalam egzamin państwowy za... Kasia Klinkosz
Gd prawko to świetna szkoła jazdy (1) Zajęcia prowadzone bardzo profesjonalnie, szkolenie praktyczne na najwyższym... Marcin Grucha Mi... polecam gdprawko,a szczególnie instruktora Artura! (1) Kurs weekendowy z panią Moniką przebiegł w bardzo sympatycznej... Ania H Mam Prawko :) (1) Nauka teorii z Panem Adamem świetnie przeprowadzona , zdałem za pierwszym... Rafał Bardzo dobra szkoła (1) Dobra szkoła, jazdy w przyjemnej atmosferze, zwłaszcza polecam instruktora... Alicja Kisiel Opinia GDPrawko (1) Wszystko w porządku Marek Swarcewicz polecam (1) Wedlug mnie Dobra szkola.Super atmosfera i pelen profesjonalizm podczas jazd... Mateusz S Polecam (1) Dzisiaj zdałem egzamin w pordzie za pierwszym razem zarówno teorię, jak i... Łukasz Opinia szczęśliwego kursanta (1) Szkoła godna polecenia. Kurs odbył się sprawnie i bez komplikacji. Otrzymane... Jakub Kacprowicz GDprawko (1) Na kurs zostałam namówiona i zapisana przez siostrę która też chodziła do... Romana Damian (1) Miałem dodatkowe jazdy z p. Arturem które okazały się bardzo pomocne. Bez... Damian GDprawko (1) Ten kurs prawa jazdy mogę z czystym sumieniem polecić każdemu. Zajęcia... Ola GDprawko to najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku (1) W dniu wczorajszym 22.11 zdałam agzamin panstwowy. Moja radość sięgnęła... Karolina Ś. Polecam!!! (1) Jestem mega zadowolony z kursu. Trafilem na super pania instruktor ktora... Dominik Polecam! (1) Świetna szkoła, merytoryczne wykłady, solidnie przygotowujące zarówno do... Piotr Polecam instruktora Łukasza! (1) Zapisalem się do Gd prawko,ponieważ koledzy polecili mi tą szkołę jazdy.... Patryk Jak najbardziej polecam! (1) Szkółkę GDprawko wybrałem dlatego, że polecili mi ją znajomi. Bardzo dużo... Maciej GDprawko Tomek jest najlepszy! (1) Bardzo polecam ośrodek GDprawko. Po totalnym zniechęceniu i zawieszeniu kursu... Wiola