Potwierdzam (1) Byłam ostatnio i całkowicie zgadzam się z koleżankami. Gabinet i pani doktór... Becia Doktor Wydra (1) Doktor jest wspaniałym lekarzem to trzeba mu przyznać ,ale .. no właśnie to... A. Achaja - opinia (1) Pan Doktor jest rzeczywiście bardzo miły. Poświęca pacjentce tyle czasu ile... Achaja
dr Legan (1) Chodze do dr Legan od prawie roku i musze powiedziec ze pierwsze wizyty byly... qwerty Polecam! (1) U doktora Miśkiewicza dopiero zaczełęłam się leczyć. Jestem po pierwszej... Aga Moje wrazenia (1) Doktora poleciła mi moja ginekolog. Byłam na USG i jestem nie zadowolona.... Jo. Zadowolona pacjentka - opinia (1) Lekarz z powołania. Indywidualne, fachowe podejście do problemu i... Zadowolona pacjentka Oby więcej takich lekarzy (1) Doktor Rafał to świetny specjalista, bezbłędnie mnie zdiagnozował i postawił... Mysza NIE POLECAM!!! (1) Miałam styczność z tym lekarzem w szpitalu Swissmed dnia 31.03.2007r. gdzie... mama Polecam (1) Pewnego dnia na wizycie u lekarza prowadzącego moją ciąże dowiedziałam się,... Eta Dorota z Gdyni - opinia (1) Byłam u Pani Ewy ze swoimi córkami- 4 lata i 1,5 . To jedyny znany mi w... Dorota z Gdyni POLECAM (1) BARDZO GORACO WSZYSTKIM POLECAM PANIA DR.ŻMUDZINSKA!!BARDZO MILA I... KASIA Magda - opinia (1) Zdziwila mnie bardzo opinia Pani Joanny z zagrozoną ciaza. Pani dooktor... Magda Polecam, lekarz z powolania (1) Lecze sie od trzech lat. I bardzo cenie sobie Panią dr Kujawe za... zosia Wysokie ceny i długie terminy oczekiwania na wizytę (1) Byłam pacjentką przez szereg lat,byłam zadowolona z leczenia i podejścia do... Danka Doktor Kujawa (1) jest wspaniałym,doświadczonym lekarzem , chodzę do niej już parę lat i... Alicja Polecam, bo warto (1) Zero wątpliwości co do wyboru ginekologa. Dr Doering sprawdza się w każdej... agnes j. w trakcie ciąży (1) jestem w 25 tygodniu ciąży. Prof. jest życzliwy, wizyta wcale nie musi... pacjentka Godny polecenia (1) Byłam na badaniu u dr i było naprawde super bardzi sie bałam po... dyzia Pamiątka po chłopaku (1) Byłam u dr Kujawy kilka razy razem z chłopakiem, który jest po przejściu b.... Smutna