Joanna - opinia (1) Byłam pacjętką pani doktor kilka lat temu i to przez kilka lat. Miałam do... Joanna polecam (1) ja polecam tego lekarza, potrafi wytłumaczyc a przede wszystkim pomóc i... i.m Jeżeli byliby tylko tacy lekarze to żadna reforma nie jest potrzebna!!! (1) Ja bym sobie życzyła, aby każda kobieta mogła trafić (jeżeli już ma problem... Anna Łopion
super (1) Świetny pod każdym każdym względem!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) an dr. Kujawa (1) Racja! przereklamowana poszłam tam z moim chlopakiem przy którym ona... uczulona, heheh ostatnia nadzieja (1) no wiec po 3 wizytach u innych endokrynologow postanowilam odwiedzic jeszcze... czarów nie będzie WIELKIE ROZCZAOWANIE!!!! (1) NIE ZDĄŻYŁAM NAWET ZOBACZYĆ SWOJEGO DZIDZIUSIA I POSŁUCHAĆ JEGO SERDUSZKA BO... WERONA WERONA - opinia (1) NIE ZDĄŻYŁAM NAWET ZOBACZYĆ SWOJEGO DZIDZIUSIA I POSŁUCHAĆ JEGO SERDUSZKA BO... WERONA NIE POLECAM !!!!!!!! (1) NIE ZDĄŻYŁAM NAWET ZOBACZYĆ SWOJEGO DZIDZIUSIA I POSŁUCHAĆ JEGO SERDUSZKA BO... WERONA profilaktyka w wydaniu pani Legan (1) Pani Legan jest lekarzem, ktory chyba nie wie co to i po co profilaktyka.... kora J. R. - opinia (1) Pan Doktor jest nie tylko fachowcem, ale przede wszystkim wspaniałym... J. R. zadowolona pacjentka - opinia (1) mało który lekarz ginekolog wykazuje tak dużo taktu i delikatności w... zadowolona pacjentka jestem oczarowana (1) Wizyty przebiegają sprawnie i w miłej atmosferze. Moim zdaniem, Pani doktor... Joanna 100 % zadowolenia (1) Pani doktor jest nie tylko profesjonalnym lekarzem ale i bardzo ciepłą i... olenka Polecam (1) Byłam pacjentką dr Ratnickiej przez wiele lat i przez cały ten czas miałam... Agnieszka !!! BEZNADZIEJA !!! (1) Babka wogóle się nie zna. Wywołuje sztucznie miesiączkę i sztucznie ją... Nie Polecam! Ginekolog pierwsza klasa!! (1) Zdziwiła mnie bardzo ostatnia opinia dotycząca jakości leczenia i złego... Magda kasia - opinia (1) Byłam tylko na usg, prof. był konkretny i uprzejmy, pozwolił sobie co prawda... kasia bardzo dobry lekarz (1) Byłam u doktora dwa razy i postanowiłam, że poprowadzi on moją ciążę. Jest... AG uciekać (1) Kasia: kobieta o nazwisku Legan (darujmy sobie, dr. to ona nie jest, więc ne... grrrrrrrr