Karetka na parking??

Ja jako ratownik-kierowca karetki reanimacyjnej oświadczam ,ze jak którys z was kierowcy bolidów różnych marek bedziecie trąbić ,na mnie ,bedziecie wygrażać piesciami lub dzwonić bo zastawiłem wam przejazd to pamiętajcie ,że jak bee jechal do was lub do kogoś z waszej rodziny to będę specjalnie dla was szukał miejsca na parkingu.
Jezeli nie możesz przejechać bo stoi karetka to nie znaczy ,że kierowca specjalnie to zrobil lecz tylko dlatego ,że ktoś potrzebuje pomocy i liczy sie kazda chwila i szukanie wolnych miejsc jest narażaniem ludzkiego zycia.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Karetka na parking??

Brawo.Niech się naucza miernoty życiowe ,że ludzkie życie jest wazniejsze od ich samochodziku
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciężko mi jest trochę to wyobrazić, żeby można było zachowywać się jak to opisałeś z powodu zaparkowanej karetki, być może blokującej przejazd ale w celu ratowania życia....włącza pan światła niebieskie ma tych imbecyli w poważaniu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Karetka nie zawsze stoi z włączonymi niebieskimi światłami ale kierowcy specjalnie nie blokują przejazdu lecz tylko dlatego ,że nie ma gdzie postawic karetki bo ulice są pozapychane.
A jeszcze to niech sobie taki furman przed wygrażaniem i awanturowaniem się wyobrazi sobie ,ze może kiedyś do niego lub jego rodziny przyjedzie karetka i następny pajac będzie wzburzony ,że nie może może przejachac.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może i tak, ale jak nie masz niebieskich światełek włączonych to karetka jest takim samym uczestnikiem ruchu jak inne pojazdy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Następny debil.
Bedziesz inaczej mówił kretynie jak ktoś u ciebie w domu bedzie umieral a karetka bedzie szukać miejsca do parkowania aby nikogo nie blokowac.
Takich pajaców powinno sie zapisywac i do takich karetka bedzie jechała i parkowała według wszystkich przepisów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie jestem debilem ani pajacem, a jak nie zrozumiałeś co napisałem to trudno.....czy to policja czy to straż pożarna czy karetka bez migających świateł nie jest świętą krową i podlegają pod takie same przepisy jak normalni uczestnicy ruchu.
Jak gość ratuje komuś życie i musi zostawić w niedozowlonym miejscu np. karetkę to włącza światła pojazdu uprzywilejowanego i jest ok.
Nie rozumiem, dlaczego tego w przypadku ratowania zycia miałby nie robić?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

-moze ze wsi jakis przyjechal i karetke pierwszy raz na oczy widzial a ta jeszcze mrugala do niego na niebiesko.(nie obrazam mieszkancow wsi )
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

takie zachowanie to domena ludzi z miasta (nie obrażama mieszkańców miasta).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spoko, wyluzuj - na policję bez pulsujących niebieskich też trąbią.... :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (39 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

Samochód z komisu - czy warto? (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada auto z komisu? Jak wam się one sprawują? Jakie są wasze doświadczenia?...

Nowy samochód (13 odpowiedzi)

Razem z moim mężem chcemy kupić nowy samochód tak do 70 tys on uparł się na suv jakie marki z...