Które masło bez mleka?

czy wiecie, które masło/margaryna jest bezmleczna. Mały ma alergie na białko, a chcę zrobić jakieś wypieki na święta. Czytam składy delmy i innych i wszędzie widzę serwatka itp. Które jest roślinne, może wiecie? Wiem, że mr masło roślinne jest ale nigdzie nie mogę go spotkać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Które masło bez mleka?

Kup olej kokosowy :) może nawet w kostce :) http://sklep.kuchnieswiata.com.pl/pol_m_Katalog-Produktow_Oleje-284.html sklep w GB :)

ostatnio Bosacka mówiła, że olej kokosowy ma bardzo dużo tłuszczów trans, więc nie mozna go często jeść.

no co Ty :/ nie wiedziałam/widziałam :/ chociaż i tak u nas używany jest do smarowania ciała ;) czasem trochę dodam do ciasta albo kormy z kurczaka ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

w tesco na morenie jest mr roślinne wiem bo kupuje czasami ;-)

dzięki, ja wczoraj znalazłam w biedronce masło roślinne. Zobaczymy jak się sprawdzi.

Inne tematy z forum

sklep z ekologicznym mięsem (48 odpowiedzi)

Dziewczyny wiecie gdzie w 3miescie (najlepiej w Gdyni) jest sklep z ekologicznym mięsem (kurczaki...

POMOCY!!! szukam miejsc w Gdańsku gdzie mogę kupić zdrowe warzywa i mięso !!! (4 odpowiedzi)

Witam tak jak w tytule szukam właśnie takich miejsc bo jestem na początku drogi na zmiane...