kucharka na wesele (2) Witam, jako że wesele to droga przyjemność, zastanawiam się nad opcją... Shirley Allie dekoracja sali weselnej (2) Szukam firme dekorujaca sale weselne(balony..it)w okolicach Kartuz na... Joanna malutki kościół okolice Gdynia/Osowa/Koleczkowo? (2) Bardzo proszę o pomoc w poszukiwaniu kościoła w okolicach Gdyni, Osowej,... Natalia
Zespol na wesele (4) Poszukuje dobrego,profesjonalnego i sprawdzonego zespolu na wesele,ktory... lucy84 przyjęcie weselne na 30 osób, poszukuję sali (5) Witam! W przyszłym roku planujemy małe przyjęcie weselne z rodziną i... Joasia Jakie polecacie sale weselne z noclegiem w Gdańsku? (24) Najlepiej jakieś sale weselne, pensjonaty w Gdańsku i okolicy. Justa Szukam makijażystki + fryzjerki na wesele w czerwcu (5) Witam, Szukam osoby, która wykonuje makijaż i fryzurę z dojazdem do domu... gdyniaagata Szycie sukienki ślubnej Gdynia/Rumia/Reda (4) Witam, Chciałabym żebyście poleciły mi salon sukien ślubnych, który uszyje... Patrycja Lębork, fryzjer, wizyta domowa, 1 maja, ślub (1) Witam! czy ktoś zna i mógłby mi polecić dobrego fryzjera na wizytę domową w... MMMM cake pops (3) Witam, poszukuję kogoś kto zrobiły Cake Pops na nasze wesele. Interesuje nas... cukrowapanna fotograf+kamerzysta sierpień 2015 (2) jak w tytule madri Gdzie dostane takie buty! (2) Buty są przepiękne! Ktoś pytał w komentarzach, ale odpowiedzi brak! :(... Nitka90 Nagłośnienie na wesele (1) Witam, w czerwcu przyszłego roku biorę ślub, który będzie odbywał się na... gdyniaagata bolerko rozmiar 42na ślub w listopadzie (4) szukam bolerka na ślub w listopadzie. Kupię albo wypożyczę. promyk Gdzie można wypożyczyć suknie ślubną? (10) Witam. Chciałabym się dowiedzieć które salony mają w swojej ofercie... ewelinka1306 Obrączki na zamówienie (9) Witam, czy orientujecie się może, gdzie w Trójmieście lub okolicach mogę... Iwonka Mustang do ślubu - kwiecień 2015 (2) Jak w temacie. Może ktoś poratować kontaktem? Chodzi o starego Mustanga :)... Diana Nalewak/dozownik do alkoholu (4) Kiedys dostalismy od znajomych 3 litrową butelkę weinbrandu i planujemy... Nitka90 Fryzjer, wizażystka, kwiaciarnia (2) Szukam dobrego i niedrogiego fryzjera, wizażystki, gdzie tanią znajdę... ABC Swojskie, pyszne jedzenie. Kucharz/kucharka poszukiwani. (12) Czy ktoś możne polecić osoby z okolic Gdyni do przygotowania (oczywiście... Sibyl