fotograf 8 listopad (3) szukam fotografa na 8 listopad. abc fyzjerka/fryzjer z dojazdem do panny młodej Gdynia (5) Witajcie Dzięwczyny! Czy ktoś może polecić mi fryzjerkę/fryzjera, który... Sylwia obiad weseln - gdzie? (2) Cześć Dziewczyny, chciałabym skorzystać z Waszego doświadczenia i dopytać... Aaaaaaa
Drink Bar Jaki Poleccie (13) Zastanawiamy sie nad wynajeciem barmana na okolo 100 osob by ogl nam serwowac... panna mloda Dom Weselny w Trójmieście z noclegiem na ok 55 os? (3) Czy ktoś zna jakiś dobry dom weselny i może polecić w którym jest też nocleg... user_138019209141 Kosmetyczka i fryzjer w święto (15.08) (3) Jeszcze nie rozglądam się za kosmetyczką ani fryzjerką, ale zastanawiam się... xyz dj na wesele (6) Witam czy znajdzie sie jakis dj na wesele 8 listopad od 16.30 do 22 i porsze... Agnieszka Sala bankietowa na 35 osob Sopot /Gdynia/Rumia (8) Drogie Panie któraś mi podopowie miejsce na bankiet po slbie cywilnym ? na ok... lol ślub i pytania (11) witam planujemy ślub i wesele w listopadzie, ale bardzo małe bo na ok 40 osób... przyszła Panna Młoda problem z dj- wodzirejem (18) Witam, od duzszego czasu poszukuje dja wodzireja na wesele w przyszle... zmeczona poszukiwaniami dobry organista pilnie poszukiwany! (11) Witam, mam problem ponieważ organista z parafii w której chcemy wziąć... martta13 Kupię bolerko ślubne/futerko, etolę, płaszczyk (1) Bardzo chętnie kupię śnieżnobiałe okrycie wierzchnie do sukni ślubnej proszę... coco.roco Polećcie dobrego kucharza/ekipę do obsługi kuchni na wesele (3) Jak w tytule, zależy mi na aktualnym numerze lub mailu do takiej osoby, ważne... Gosik// Obiad/impreza po cywilnym :) (7) Cześć Forumowicze :) Przeczytałam już tyle wątków, w większości... LisaMona DJ na wesele 20.06.2015r. (1) Szukam DJ'a na wesele 20.06.2015r. Napisałam już do kilku, ale często mają... MM biały dywan z nadrukiem do kościoła (7) Witam wiecie gdzie można wypożyczyć biały dywan do kościoła gdzie można mieć... vailet Oprawa muzyczna slubu (1) Witam, poszukuję oprawy muzycznej na ślub 23 maja 2015 w Elblagu. Interesuje... Justyna DJ NA POPRAWINY (3) Witam wszystkich przygotowujących sie do ślubu. Czy ktoś mógłby polecić... alis Poszukuje dj na poprawiny 13.06.2015 (1) Poszukuje dj na poprawiny na ok 8h w Bojanie user_137693573368 Fryzjerka - Przymorze (5) Ślub biorę w czerwcu.. ale już chciałabym wiedzieć KTO MNIE UCZESZE :)... Basia