sala weselna 170 osób okolice Starogardu Gdańskiego, Skarszew (4) Witam. Poszukuję sali weselnej na około 170 osób niedaleko Starogardu Gd -... arewmaj Wesele z noclegiem dla 150 osób (4) Witam, poszukuję hotelu/ sali weselnej, w którym mogłabym urządzić wesele na... Agnieszka Poszukiwana ślubna makijażystka (32) Witam serdecznie, Poszukuję osoby, która wykona mi makijaż ślubny próbny i... zuzanna
Tort weselny? (14) Witam, mam pytanko gdzie robią ładne, a przede wszystkim smaczne torty? Jak... fiołek gdzie znajdę tani nocleg dla gości weselnych w Gdyni (5) Hej Dziewczyny! Czy mogłybyście polecić jakiś nocleg w Gdyni w... kinga poszukuję cukierni która DOWOZI tort weselny (13) nie wszystkie cukiernie oferują transport tortu weselnego. My salę mamy... Deina poszukuje profesjonalnego frzyjera (7) Poszukuję fryzjera godnego polecenia do uczesania panny młodej w dniu ślubu.... asia Wesele 28.02.2014 dj + fotograf + tort babeczkowy poszukiwani (10) Witam, Dopadły nasz przygotowania do ślubu, który odbędzie się zimą. Mała... Zimowe wesele Wywoływanie zdjęć ze ślubu (15) Witam. Chciałabym wywołać większą ilość zdjęć ze ślubu oraz wesela, w... Monia Szukam DJ'a na 27.12.2014 (1) Witam, Szukam DJ'a na Wesele na Gdańskiej Zaspie, na 27.12.2014.... jollyg Hummer H2 lub inny samochód do ślubu (6) Witam serdecznie, poszukuję prywatnej osoby z Humerem H2 lub innym terenowym... gdyniaagata poszukiwani (31) witam , poszukuję zespołu lub dj, kamerzyste i fotografa na małe wesele emila buty ślubne- Gdzie można dostać buty ślubne od ręki w Gdańsku/Gdyni? (12) Gdzie można dostać buty ślubne od ręki w Gdańsku/Gdyni? Roksa Bolerko poszukiwane pilnie (1) Pilnie poszukuje bolerka ecri z długim rękawem a najlepiej rękaw 3/4.... Mała757 Gdzie można wynając samą salę na około 150 osób? (34) Tak jak w tytule.Chodzi mi o okolice Gdyni,żeby nie było w centrum,a jednak... Karolina Dobra krawcowa - suknia ślubna i spodnie (3) Czy możecie polecić sprawdzoną krawcową, która szyje suknie ślubne i/lub... szukam_krawcowej Suknia ślubna 2w1 (10) Cześć, bardzo chciałabym mieć suknię ślubną 2w1- czyli odpinana spódnica,... Blondynka z pomysłem dobry zespół na wesele, okolice Starogardu Gdańskiego (32) Witam, szukam dobrego (i w miarę możliwości za rozsądną cenę), zespołu na... maddie Cegielnia Rzucewo - wesele (1) Zastanawiamy sie z narzeczonym nad weselem w Cegielni w Rzucewie. Bedzie to... papsiki Dziewczyny pomozcie gdzie wesele ?? (20) Witam was :) prosze pomozcie gdzie zrobic wesele dodam ze moj przyszly maz... PANNA MLODA